Style

Ljubav

Prvi retrogradni Merkur ove godine za tri znaka horoskopa donosi buru!

Prvi retrogradni Merkur ove godine kreće 14. januara i trajaće sve do 3. februara. Za tri znaka horoskopa Merkur donosi buru i preispitivanje!

Prvi retrogradni Merkur ove godine za tri znaka horoskopa donosi buru! Svet Plus
Posebno je interesantno to da će do 25. januara biti retrogradan u znaku Vodolije, a od 25. januara do 3. februara u znaku Jarca.

Ovaj period će vam na prvom mestu doneti preispitivanje - šta želite, a šta ne želite u životu.


Kao i uvek, retrogradni Merkur će uticati na sve znakove Zodijaka, ali tri znaka će to osetiti jače od ostalih. Otkrijte u nastavku ko će biti na "udaru"...


OVAN
Za Ovna će ovo biti buran period, posebno kada su emocije i odnosi sa bližnjima u pitanju. Čeka vas veliko iznenađenje ili neplanirani događaj koji će promeniti tok stvari u vašoj vezi. Posle toga više ništa neće biti isto, moguće je da će vas to ili naterati da zauvek završite ili da rešite dosadašnje konflikte i nastavite dalje sa više razumevanja.


ŠKORPIJA
Retrogradni Merkur doneće vam velike novčane probleme, možda čak i doneti stare dugove na naplatu. Doći ćete u poziciju da morate pravite kalkulaciju i odustanete od nekih želja i projekata.JARAC
Sve tajne, prećutkivanja i ono što ste krili isplivaće na površinu i postaće teško nastaviti živeti u laži. Moraćete da skupite hrabrosti da se izborite sa sopstvenim tajnama i da priznate sve što trebate bliskim ljudima. Moguće je da ćete biti zbunjeni oko toga kojim pravcem dalje da krenete, ali pogledajte duboko u svoje srce i poslušajte šta vam govori osećaj u stomaku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>