Region

Svet

Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši!

Fudbaler Duško Tošić  dobio zabranu prilaska supruzi Jeleni Karleuši u trajanju od 48 sati, zbog prijave za nasilje u porodici.

Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši! Screenshoot/Instagram





Tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izveštaj dostavi i izveštaj lekara, nakon čega će se odlučiti o daljem postupanju, saznaje "Blic".

Da podsetimo, na lice mesta je došla policija gde je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine.








Na licu mesta ovaj događaj su potvrdili svedoci koji su boili u kući, tačnije rodbina.



Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu grđanina u policijskoj stanici "Savski venac", kao i tetka Jelene Karleuše.

Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane policijske stanice Dušku Tošiću izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom Karleušom u trajanju od 48 sati, u kom roku će mera biti dostavljena tužilastvu na ocenu, da li postoji potreba za produzenjem iste.

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni, prenosili su mediji.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>