Zadruga

Parovi

Grujina žena drhtala od besa posle intimnih odnosa koje je imao sa Mimom!

Ljiljana, žena pevača Nikole Grujića Gruje koji je pred milionima gledalaca vara u rijalitiju "Zadruga 5" drhtala od besa posle intimnih odnosa koje je imao sa ljubavnicom Mimom Šarac.

Grujina žena drhtala od besa posle intimnih odnosa koje je imao sa Mimom! Screenshoot/Facebook





Ni emotivna poruka podrške, ali ni poseta Grujinog oca, kritike i prekor nisu uspele da ga osveste i trgnu - iako mu je jasno stavljeno do znanja da se što pre okane Mime, da mu je supruga još uvek u porodičnom domu, Nikolina veza sa Mimom sve je jača.


U radiju "Amnezija" njih dvoje su otvorili dušu o svojoj ljubavi, a tom prilikom Gruja je dodatno ponizio suprugu podsetivši javnost da je rekao da će ili biti sam, ili sa Mimom. Takođe, Bane Čolak obelodanio je da se desili intimni odnosi između Gruje i Mime, posle čega se oglasila njegova ženu Ljilja.




 



Ona je ostala dosledna svom stavu, te nije želela da se putem medija obračunava niti sa nevernim suprugom, niti sa njegovom ljubavnicom, već je poručila:

- On sam pokazuje sve, tako da je svaki moj komentar suvišan. Samo želim da su moja dva anđela srećna i sve ću uraditi da tako i ostane - bilo je sve što je Ljilja rekla za "Pinkov" portal, koja je drhtala od besa.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>