Region

Svet

Ovako je Tanja Savić ranije govorila o Jovani Jeremić!

Ovako je Tanja Savić ranije govorila o Jovani Jeremić, a svi znamo kako je počela emisija "Ami G show", a kako se završila...

Ovako je Tanja Savić ranije govorila o Jovani Jeremić! Screenshoot/Instagram




Voditeljka Jovana Jeremić iznela je prva detalje afere Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, sa kojim pevačica trenutno nije u vezi. A onda je usledio još jedan šok kada je Tanja naprasno napustila emisiju "Amidži šou", zbog Jovane Jeremić u kojoj su njih dve zajedno gostovale.

Tanja Savić se onda oglasila za "Blic" i rekla kako je to učinila da bi se spasila. Ipak, malo se ko seća kako je Savićeva komentarisala voditeljku kada je tek izašla vest o njenoj vezi sa Stanivukovićem, koju je u javnost plasirala upravo Jovana.

- Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je pevačica tada Jovani Jeremić.





Ipak, na samom početku sporne emisije, Tanja Savić je pozitivno komentarisala Jeremićevu, rekavši da joj se dopada kada ju je upoznala uživo, međutim, onda je nakon peckanja u emisiji, rešila da ode.

Da podsetimo, preksinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez reči.

- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji - to će da bude vatra"! - počela je Jovana tokom emisije, na šta je Tanja odgovorila:

- Pusti ih, Jovana, nek razmišljaju. Sad sam upoznala Jovanu i baš je pozitivno luckasta, luda je. Svako ko pravi žurku treba da ima Jovanu Jeremić.


- Hvala, Tanja - odgovorila joj je Jeremićeva, ostajući nema na provokaciju.

U nastavku emisije, narednih dvadesetak minuta, svi gosti su pričali o raznoraznim temama, dok je Tanja ćutala sve vreme i nije se snašla da dođe do reči.







Čak i kada joj je postavljeno pitanje ono se odnosilo na Jovanu, tačnije: "Šta danas voze muškarci koji su nekada vređali Jeremićevu?", na šta je Savićeva kratko odgovorila: "Šlepere". Sa druge strane, voditeljka nije znala odgovor na pitanje: "Koja je Tanjina prva pesma?".

Ona se sve vreme "kiselo" smeškala, "prevrtala očima", a u jednom momentu je počela i da gleda u telefon.

- Ne može posao da bude švaleracija. Ja sad ne aludiram na ovu ženu ovde - rekla je u jednom momentu Jovana, a Tanja je ubrzo rekla: "Moram u WC" i uz osmeh išetala iz studija.

Podsećanja radi, ovim povodom je pre nekoliko dana voditelj Ognjen Amidžić izjavio: "Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pola sata snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje."

Sa druge strane, Jovana je za "Blic" tada poručila: "Otišla je u WC i nije se vratila, samo je ustala dok sam odgovarala na pitanje. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa nama, ona nema zajedničke teme sa nama."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>