Region

Svet

Region

Azbuka našeg života epizoda 6: Urošu će se srušiti ceo svet! (VIDEO)

Serija "Azbuka našeg života" epizoda 6. bić emitovana na Super Star kanalu u petak 7. januara u 21. čas. Urošu će se srušiti ceo svet nakon usreta sa sinom.

Azbuka našeg života epizoda 6: Urošu će se srušiti ceo svet! (VIDEO) Screenshoot/Instagram







U predhodnoj epizodi:

Jaz između Vesne i Uroša postaje sve dublji. Nepremostiv…

Sve ono što ih je nekada vezivalo, sada ih razdvaja i udaljava. Oboje to osećaju i znaju. Ono što im nije jasno je kako je i kada sve to počelo…

Uroša mori osećaj teskobe i nemoći da se izvuče iz svega. Kao kap koja preliva čašu doći će mu razgovor sa Goranom, prijateljem s kojim se sreće na partiji tenisa. Goranov egoizam, priča o njegovom trećem braku, o želji da ugodi samo sebi i svojim čulima bez potrebe da se ikome pravda, Urošu daju krila… Osećaj krivice zamenjuje samopouzdanje.


Iako poljuljana i nesigurna, Vesna nije odustala od veze sa Reljom. Međutim, njegovi pozivi postaju sve ređi. U međuvremenu, dok sa Sunčicom pokušava da uteši Lidiju koju je partner ostavio naočigled svih kolega na klinici, Vesna ne prestaje da misli na Relju.

Sluti da se nešto komplikuje… Uskoro će im postati jasno da njihova veza uzima svoj danak. A nazad nemaju kud… Vesnine slutnje će se obistiniti.







Azbuka našeg života epizoda 6:

Vesna se nalazi na kafi sa prijateljicama i umesto opuštanja, dešava se svađa i nerazumevanje među njima.


U životu moraš da snosiš posledice...


Uroš ima grižu savesti zbog svog ponašanja prema Ani nakon što je saznao da je trudna, a onda se odlučila na abortus. Ta griža savesti nagoni ga na to da joj se na neki način oduži. 

Odlučuje da je odvede na romantični vikend u Barselonu.

Tamo će se dogoditi susret sa sinom i neke tajne će biti otkrivene...


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>