Zadruga

Parovi

Maja Marinković se nije smirila! Drama u porodičnoj kući! (VIDEO)

Maja Marinković se nije smirila ni nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 5"! Drama u porodičnoj kući se nastavila! Mora na lečenje!

Maja Marinković se nije smirila! Drama u porodičnoj kući! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Maja Marinković je diskvalifikovana juče iz Zadruge, nakon što je po ko zna koji put fizički nasrnula na Filipa Cara i tako ga raskrvarila.

Maja je odmah izbačena sa velelepnog imanja, a onda se prava drama odvila u njenoj porodičnoj kući.

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - kaže dobro upućen izvor Blica.

- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: "Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo "Pinku" dug?". Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - zaključuje izvor, a prenosi Kurir.


Podsetimo, produkcija je donela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati kaznu u iznosu od 50.000 evra, kao i svaki diskvalifikovani zadrugar.

- Zadrugari, ovi vas zvanično obaveštavamo da je Maja diskfalifikovana i da će po ugovoru televizija Pink od nje potražiti 50.000 eura - glasilo je pismo Velikog šefa.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>