Zadruga

Parovi

Taki satima sedeo sa advokatima! Tuži Filipa Cara za ogromnu sumu!

Radomir Taki Marinković satima sedeo sa advokatima! Tuži Filipa Cara za ogromnu sumu novca jer je uništo stvari njegovoj jedinici Maji Marinković.

Taki satima sedeo sa advokatima! Tuži Filipa Cara za ogromnu sumu! Screenshoot/Instagram




Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, navodno je uhvaćen u društvu advokata u jednom prestoničkom lokalu.



Taki je, kako piše "Republika", odlučio da se konsultuje sa advokatima o mogućnosti tužbe koju može da podnese protiv Filipa Cara, zbog stvari koje je uništio njegovoj ćerki.


Taki je sedeo na ručku sa poznatim beogradskim timom advokata, koje je unajmio kako bi mogao da zaštiti ćerku. Kako izvor koji je bio na licu mesta otkriva, svota novca o kojoj je Taki razgovarao navodno nadmašuje i 35.000 evra.







- Čuo sam da se Taki konsultuje oko tužbe za Cara i stvari što je uništio Maji, pominjali su nešto 35. 000 evra, nisam siguran zaista, ali vidim da Takiju nije baš svejedno, bukvalno je sedeo satima sa advokatima u restoranu, gde su razmotrili ceo slučaj. Prolazio sam nekoliko puta pored njih kako bih video o čemu se radi, oni su imali hrpu papira oko njih i drugi put kada sam prošao video sam na papiru da je napisao 35. 000 evra - rekao je izvor pomenutog lista.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>