Region

Svet

Region

Azbuka našeg života epizoda 5: Jaz je sve dublji! (VIDEO)

Serija "Azbuka našeg života" epizoda 5. biće emitovana u petak 31. decembra u 21. čas. Jaz između Vesne i Uroša je sve dublji... 

Azbuka našeg života epizoda 5: Jaz je sve dublji! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Azbuka našeg života epizoda 5:


Jaz između Vesne i Uroša postaje sve dublji. Nepremostiv…

Sve ono što ih je nekada vezivalo, sada ih razdvaja i udaljava. Oboje to osećaju i znaju. Ono što im nije jasno je kako je i kada sve to počelo…

Uroša mori osećaj teskobe i nemoći da se izvuče iz svega. Kao kap koja preliva čašu doći će mu razgovor sa Goranom, prijateljem s kojim se sreće na partiji tenisa. Goranov egoizam, priča o njegovom trećem braku, o želji da ugodi samo sebi i svojim čulima bez potrebe da se ikome pravda, Urošu daju krila… Osećaj krivice zamenjuje samopouzdanje.

Iako poljuljana i nesigurna, Vesna nije odustala od veze sa Reljom. Međutim, njegovi pozivi postaju sve ređi. U međuvremenu, dok sa Sunčicom pokušava da uteši Lidiju koju je partner ostavio naočigled svih kolega na klinici, Vesna ne prestaje da misli na Relju.

Sluti da se nešto komplikuje… Uskoro će im postati jasno da njihova veza uzima svoj danak. A nazad nemaju kud… Vesnine slutnje će se obistiniti.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>