Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop za period od 27. decembra 2021. godine do 2. januara 2022. godine! Ako ste Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


STRELAC

Hrana

A šta da vam po ovom pitanju kažem kad sve znate i sami ? Tačno znate koje su vam greške I šta ne radite kako treba. Ali ipak nastavljate I dalje, I to u potpuno istom maniru. Nemojte da se alkoholišete mnogo za doček – mamurluk vam je zagarantovan.

Ljubav

Energija Marsa koji je u vašem znaku će vas nositi i davati vam spremnost za pokret, za akciju, za strast, za više optimizma. Partner neće baš umeti da vas prati u svemu ovome – ili će kasniti, ili vam otežavati i kočiti. Neće biti rasprava – više nerazumevanja, različitog načina funkcionisanja, problema da se uklopite. Vi budite takvi kakvi jeste – raspoloženi, nasmejani, i trudite se oko voljene osobe. Slobodni Strelčevi – uživajte u komunikaciji, flertujte, zabavite se. Neki od vas će zaista imati priliku da jedan kontakt učvrste i pokrenu u pravcu koji žele. A ostali – neka uživaju u životu i u provodu.

Posao

Para će biti, zanimljivih informacija i dogovora takođe. Novac ćete uglavnom potrošiti, ali su trenutno bitnija stavka te informacije i dogovori – zato što to hoće ostaviti traga u vašem poslovnom funkcionisanju. Odlična je nedelja i da proširite svoj krug poznanstava  u poslovnom segmentu – da ostvarite kontakt sa dosta osoba od kojih će neke biti i značajne za vašu budućnost. Neki od vas će u ovoj nedelji potpisati i ugovor o radu (najpre produžetak ugovora) ili dobiti povišicu.

Zdravlje

Solidno.

 

JARAC

Hrana

Ovi dani mogu doneti da konačno osvestite šta radite kako treba, a šta je potrebno menjati kada je ishrana u pitanju. Bilo bi dobro da izbegavate previše začinjena jela, naročito previše soli – jer će dolaziti do zadržavanja vode u organizmu, pa ćete se osećati naduto I otečeno.

Ljubav

Mlad Mesec je krajem ove nedelje u vašem znaku – doneće vam mnogobrojne promene u narednih šest meseci, a neke od njih će se vezivati i za ljubav i partnerstva. Da ste nešto posebno zadovoljni odnosom sa partnerom trenutno – pa i niste. Ili je previše hladnoće i zategnutih odnosa ili je premalo topline i bliskosti. No, bar u ovoj nedelji (u drugom delu), lekić postoji – a on je komunikacija, ali ne otvaranje teških tema već reči koje podsećaju na sve ono lepo u vašem odnosu. Setite se ljubavi – to je to. Slobodni – konjukcija Plutona, retrogradne Venere i Merkura – daće kontakt. Na prvom mestu sa prošlošću, a na drugom – sa osobama koje mogu biti mlađe od vas, ali vam baš prijaju.

Posao

Ova ista konjukcija o kojoj je pisano u segmentu vezanom za ljubav – za posao je odlična. Jer, daje vam pored izuzetnog intelekta i pronicljivosti (to već imate i bez ovih planeta) i odlične preduslove da ostvarite vrlo plodonosan dogovor, da snagom reči i postupaka „ubedite“, da budete u kontaktu sa jakim i poslovno moćnim ljudima i da ostavite utisak na njih. Takođe, daje vam potpisivanje ugovora, rešavanje papiroloških i finansijskih pitanja. Daje i borbu i težinu doduše – ali zato daje i pobedu.

Zdravlje

Stariji neka odmaraju i kontrolišu se ukoliko imaju hroničnih problema. Mlađi – dobro ste.

 




VODOLIJA

Hrana

Čas nemate apetit, čas jedete brzinski i tamanite sve ispred sebe. No, ovi drugi momenti su tokom ove sedmice ipak češći što će vam donositi da povremeno imate probleme sa varenjem I stomakom. Što se kilograma tiče – vodite računa, lako će se lepiti za vas.

Ljubav

A vama u podsvesti – spektakl. Misli čas predivne, čas preopterećujuće, čas vam donose opuštenost a čas ste kao struna zategnuti. A što je najveselije – ne možete da dozvolite da partner vidi koliko ste opterećeni jer i on je nešto zarozan pa morate da budete snažni za oboje. Vaš odnos kao odnos je sada ok, ali vi kao individue – niste. No, vi ćete se potruditi da ovo izgurate i prođete. Ukoliko ste slobodni, e vama je tek zanimljivo. S društvom vam je super, u emotivnom životu – ili pokrećete tajnu priču, ili dolazi do kontakta sa mlađom osobom koja će ostaviti veliki utisak na vas, ili se vrtite u lagumima prošlosti.

Posao

To kako se vi osećate, da li ste dobro ili baš i ne i da li imate dovoljno snage za posao – nikog posebno ne zanima. Od vas svi očekuju da date svoj maksimum i da se maksimalo odgovorno postavite prema poslu. A vi brinete i tuđe i svoje brige, opterećeni ste sa sto nekih situacija – kako ćete ih završiti, da li ćete imati vremena, da li ćete napraviti neki propust. Generalno gledano – sve, ali apsolutno sve ćete vi uraditi, završiti i obaviti. Namučićete se pošteno, ali ćete zadovoljni završiti ovu godinu.

Zdravlje

Hronične bolesti, problemi sa spavanjem.

 


RIBE

Hrana

Jupiter u prvoj polovini nedelje ulazi u vaš znak. A to je planeta koja baš voli kad svega ima puno. I hrane. I pića. I kilograma. I svih potencijalnih problema koji idu uz to. Prema tome, drage Ribe – Jupiter se može koristiti na mnogo pametnije načine – a vi gledajte kako ćete ga upotrebiti.

Ljubav

Razloga da se radujete imate – vladar vam je svratio u goste i tu će boraviti naredna četiri meseca. Možda vam druge planete neće dati da vam baš baš sve ide kao podmazano i savršeno – ali ne možemo da poreknemo da ulazite u dobar period, onaj u kome će mnogo toga što je emotivno bilo zakočeno krenuti napred. U postojećim emotivnim partnerstvima u ovoj će nedelji sve funkcionisati sporije, ali će ipak funkcionisati – biće tu i dogovora i lepih trenutaka i neke fine, pozitivne energije. Kod usamljenih – možda će baš ova nedelja pokrenuti jedan lep kontakt – bilo da je on nešto novo ili iz prošlosti.

Posao

I u ovoj nedelji očekuju vas neke povoljnosti – da li su to dobri dogovori, da li su to informacije koje ste čekali, da li je to ugovor o poslu ili povišica – ne znam, ali ono što je bitno jeste da će nešto što ste čekali a što je dobro – stići do vas. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za dobre prilike i povoljnosti takođe govori da je pred Ribama kvalitetan poslovni period u kojem će se mnogo toga promeniti na bolje i doneti vam dobra poslovna ostvarenja. Možda je nedelja pred vama naporna, ali jeste uspešna.

Zdravlje

Vrlo solidno u ovoj sedmici.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac i Rak!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>