Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga i Škorpija!

Nedeljni horoskop za period od 27. decembra 2021. godine do 2. januara 2022. godine! Ako ste Lav, Devica, Vaga i Škorpija, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga i Škorpija! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


LAV

Hrana

Ništa vam ne prija posebno u ovim danima. Ili ste upali u neku jednoličnost po pitanju ishrane ili je vaše raspoloženje takvo da vam ni omiljene namirnice I jela nemaju ukus i slast. Čak ni praznična atmosfera neće naročito uticati na vas, bar ne na apetit.

Ljubav

Kod slobodnih Lavova biće mesta i prostora za zabavu i smeh. Da li će biti i ljubavi i novih ljubavnih početaka – ne znam. Da vas nešto može povući, može. Ali da li će od toga biti bilo šta posebno i konkretno – pitanje je. Druga je situacija kod vas kada je prošlost u pitanju – tu se ona mota, vri ispod površine, povlači vas za rukav. Da li joj treba dati šansu ili ne – to je već na vama da odlučite. Kod zauzetih onako, previranja. Non stop iskopavate neke teme od pre Hrista i bavite se njima sa partnerom. Ok, nešto od ovoga i možete rešiti ali za vas bi bilo bolje da ne pričate mnogo, već samo da uživate.

Posao

Poslovne teme vas opterećuju, kao i ljudi sa kojima radite, sarađujete. Vaša prirodna veselost i harizma su ipak ovih dana pojačani pa ćete sebe stalno dizati i pronalaziti načine da unesete sebi optimizam i polet koji će vas „nositi“. A obaveza – koliko nećeš. I to onih najsporijih, najdosadnijih. Doduše, doći će do vas neke informacije u prvom delu nedelje koje će vas odobrovoljiti – one mogu biti vezane za finansije, za neki dogovor ili za kontakt sa osobom sa kojom ste ranije jako lepo sarađivali.

Zdravlje

Stelijum planeta u vašem polju zdravlja i bolesti traže od vas da sebi posvetite više pažnje.

 


DEVICA

Hrana

Ishrana vam je čas jednolična, čas krenete da eksperimentišete sa novim ukusima, začinima, jelima. Kao da u ovom periodu lutate, nikako ne možete da pronađete neki režim ishrane koji bi vam zaista odgovarao. Samo nemojte da preterujete – ni u teškoj hrani, ali ni u alkoholu.

Ljubav

Mnogo toga je na vašoj strani, pa čak i da se situacija sa voljenom osobom ne odvija onako kako biste vi priželjkivali – postoji šansa da stvari usmerite u pravcu mira, stabilnosti, dobre energije. Planeta Jupiter ulazi u partnersko polje – pred vama je duži period zaista velikih promena u odnosima – za neke od vas će one biti izuzetno podsticajne i dobre, kod drugih će na žalost doneti odvajanje. No, u ovoj nedelji vaše je da aktivirate sve ono što je lepo između vas dvoje. Slobodne Device – mlad Mesec u polju ljubavi, zabave, uživanja – doneće vam promenu. Prilike pred vama su i nove i stare – vaše je gde ćete.

Posao

Mlad Mesec pojačava vašu kreativnost i talente, ulazak Jupitera u znak Riba donosi priliku da radite i sarađujete sa ozbiljnim osobama i da se vaš poslovni segment proširuje, jača. U ovoj nedelji neke prilike za koje ste mislili da ste ih propustili – ponovo će izaći pred vas. Na dnevnoj bazi – imaćete prilično dobru komunikaciju i razumevanje sa onima sa kojima radite. Moći ćete da se dogovorite i da kvalitetno funkcionišete, obavite sve ono što je do vas. Segment finansija u ovom je periodu pojačan.

Zdravlje

Dobro ste. Ako je raspoloženje malo mutno i ako ste mentalno umorni – opuštajte se, šetajte.

 




VAGA

Hrana

Itekako može da se dogodi da neke svoje frustracije ili nezadovoljstva lečite hranom u ovom periodu. Negde ste svesni šta je u pitanju, ali ne možete da pronađete dovoljno snage u sebi da se obuzdate. Pa šta da se radi, doći će valjda uskoro neki bolji dani….

Ljubav

Nije baš u laganoj poziciji vaša vladarka – hoda unazad i sapliće se mučena preko prošlosti, baulja kroz otežanja i pritiske, pokušava da izbegne prepreke koje nadiru – a zajedno sa njom i vi teškim koracima hodate, sve vreme osećajući duboke unutrašnje konflikte, vrteći pitanja i filmove u svojoj glavi. Posebno vam prvih par dana nedelje može biti zahtevno – nakon toga će doći jedan talas saznanja, spoznaje, neke dogovore ćete sami sa sobom napraviti. Pa će biti lakše i u funkcionisanju u partnerskim odnosima. Slobodne Vage – pa gde ste vi meni pošle? Da zabrljate nešto, jel da? Nema veze da li se vezuje za prošlost ili za novitete – neka brljotina vas čeka. Ali će vas makar dići osećaj da se NEŠTO dešava.

Posao

Posao, bar ono što se dešava oko vas – možda i ne funkcioniše baš tako loše. Ali da vam kažem nešto – čak i da sve funkcioniše savršeno i da bez problema obavljate obaveze, dogovarate se, radite – opet to neće vama lično doneti osećaj ispunjenosti, motiva, svrhe, zadovoljstva. To može da bude i ona varijanta – dokle god ste u poslu – i niste toliko loše. Kako stanete, kako misli krenu – dođe do mentalnog pada. No, i pored ovakvog stanja vi ćete poslovno solidno izgurati ovu nedelju. A biće i novca.

Zdravlje

Svi tipovi hroničnih problema. I naravno – mentalno emotivno teško stanje, nemotivisanost.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Daj malo ovoga, malo onoga, daj da se proba I onaj zalogajčić….pa kako da propustim ovo parče torte I onaj ljupki kolačić….i tako dalje I tako dalje. Škorpije jedu I ne znaju za dosta. Ako već jedete, ne morate I da pijete. Bar ne alkohol.

Ljubav

Ušao vam Jupiter u polje ljubavi, jeeej! I šta ćete sad sa njim? Pa, za sada – ništa spektakularno nećete. To jest – vi hoćete, ali ne možete da dobijete. Ukoliko ste slobodni i postoji neko ko vam se dopada ili pak postoji osoba iz prošlosti sa kojom hoćete da pokušate ponovo – e tu se stvari razvlaaaaaaače kao žvaka. Može da bude nekog sitnog ostvarenja, to jest – ljubavno jelo možete da okusite, ali ne i da se najedete od njega. Kod zauzetih je varijanta – hajmo dušo da pričamo mnogo. Da rešimo ako nešto boli, smeta, ne prija. A „duša“, to jest partner – u prvih par dana nedelje će uglavnom ćutati. Trebaće vam strpljenja da ga pokrenete i „otvorite“ ali će se to na kraju ipak i dogoditi. A možda će i vredeti.

Posao

„Pare, pare, pare – volim samo pare“ – pevuše Škorpije dok udarnički rmbaju i energetski idu do svojih krajnjih granica. Da li će para biti – hoće. Da li će ih biti onoliko koliko ste ih zaslužili ili koliko vam je potrebno (dobro, da se ne lažemo – vi ste neumereni po pitanju toga koliko vam novca treba) – pa i neće. Da ćete potrošiti sve što zaradite – e, to je zagarantovano. Dakle, još jedna vrlo obavezama nabijena nedelja. Ali i nedelja u kojoj ćete dobiti informacije i vesti koje su vrlo značajne za vas – doduše, vi ste ih već negde znali ili „osećali“ da dolaze – ali će ovo sada biti samo potvrda za vas.

Zdravlje

Dobro ste. Ako i ima nešto zdravstveno – to je sitno. I pored težine, letite na dobroj energiji.
 

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>