Zadruga

Parovi

Taki otkrio da mu nije lako sa ćerkom Majom Marinković!

Radomir Taki Marinković, otkrio da mu nije lako sa ćerkom Majom Marinković! Ona se i kući jednim delom ponaša kao i u rijalitiju "Zadruga", a evo i zašto...

Taki otkrio da mu nije lako sa ćerkom Majom Marinković! Screenshoot/Youtube





U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" gost je bio i Taki Marinković.

U emisiji postoji rubrika gde gosti emisije čitaju tvitove o sebi, tako je i Taki prokomentarisao tvitove koji se vezani za njega i Maju Marinković.

Prvi tvit koji je bio jeste "Ali Maja Marinković i odgovori mi", a onda nam je Radomir otkrio da li može da kaže koliko puta je Maja to izgovorila:

- Svakodnevno, "reci mi", "odgovorio mi" -  rekao je Taki, a onda otkrio da ona tako i kući radi: 

- I kući tako, videla sam hailjinu i dok ja ne izvadim 50, 60 evra da kupi ona viče "I daj mi da kupim i daj mi" ja odem kod pasa, ona dođe, ja odem u golubarnik ona je i tamo, dok ona ne kupi ono što hoće ne odustaje - rekao je Taki, a onda otkrio da uvek dobije ono što želi.


Drugi tvij je glasio "Ali Maja Marinković koja raskine i kaže završili smo kraj je, ali samo pomeni moje ime i ide kanta sa vodom na glavu".

- To je sve rijaliti, ja Maju nikada napolju nisam video sa dečkom, tako da će Car možda biti prvi kojem ću ja da pružim ruku - rekao je Taki i time otkrio da napolju zvanično nije nikada upoznao Majinog dečka.

Treći tvit je glasio: Ovde očigledno nema nikoga ko bi cenio što imam iste patofne za kuću kao Maja Marinković. Samim tim Taki nam je otkrio koliko džakova garderobe je Maja ponela:

- Dvadeset i sad za slavu tri i  za Novu godinu još 7,8. Što je stiglo, što je ona ostavila već spakovala.

Šta je Taki još rekao pogledajte u videu:




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>