Region

Svet

Region

Ubice mog oca 5: Neočekivano teške stvari iz prošlosti! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" sezona 5. biće emitovana na Super Star televiziji. Neočekivano teške stvari iz prošlosti! Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja...

Ubice mog oca 5: Neočekivano teške stvari iz prošlosti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Peti serijal Ubica mog oca donece razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta. Po prvi put u Ubicama imaćemo i prošlost koja je prethodila svemu i koja je apsolutno uticala na Aleksandrov karakter. Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške. Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja.

Svedoci smo brojnih tragedija koje se dešavaju na tu temu kao i nepravovremenog reagovanja institucija i okoline.Ovaj deo serije inspirisan je nažalost stvarnim događajima i u njemu će se videti puna težina svega, današnja deca u eri modernih tehnologija kada se snimci maltretiranja i ponižavanja drugara šeruju ili koriste kao vid ucene.

 

Serija Besa 2 epizoda 9: Postavljena je zamka! (VIDEO)Maltretirana deca ćute, zatvaraju se u sebe, samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.Uloge tumače:

Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Marko Vasiljević, Marko Gvero, Sara Simović, Slaviša Čurović i drugi.


Peta sezona serije "Ubice mog oca" od 08. januara, premijerno subotom i nedeljom u 21:00 na kanalu Super Star.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>