Lepota

Ljubav

Biber i ulje: Kosa raste kao luda od ovog losiona!

Kosa raste kao luda od ovog losiona! Poznata beauty blogerka Fara Dukai došla do verovatno najlakšeg i najjeftinijeg recepta za bujniju i dužu kosu. U pitanju su ulje i biber! 

Biber i ulje: Kosa raste kao luda od ovog losiona! Screenshoot/Instagram/farahdhukai





Dobro je poznato da Indijke važe za žene sa najlepšom kosom. Neguju je isključivo prirodnim uljima i losionima, za koje recepte prenose s kolena na koleno.


Možda baš tako je popularna beauty blogerka Fara Dukai došla do verovatno najlakšeg i najjeftinijeg recepta za bujniju i dužu kosu.


Naime, njen losion se pravi od jedne šolje maslinovog ulja i jedne kašike mlevenog (crnog) bibera. Ova mešavina podstiče cirkulaciju na temenu i pomaže da koren dlake bude dobro nahranjen, što čini da kosa manje opada i dosta brže raste.





Biber i ulje treba dobro promešati, a idealno bi bilo to učiniti ručnim mikserom ili u blenderu. Mešavina treba da izgleda, kao voda iz močvare, bar tako kaže Fara. Ipak, ne dajte da vas to odbije, uostalom, losion još nije gotov.


Dobijenu smesu sipajte u teglu, zatvorite i ostavite da odstoji najmanje dve nedelje. Posle toga je dobro procedite i losion je gotov.

 

Najgore i najbolje supruge horoskopa! Mit ili istina?







Nanosite ga na kožu glave uveče, pred spavanje i masirajte teme kako biste dodatno podstakli cirkulaciju. Preporučuje se da tretman ponavljate tri puta nedeljno za maksimalne rezultate.


Video pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/wanted.mondo.rs

Povezane vesti:


>