Zadruga

Parovi

Dalila i Dejan Dragojević duguju 5 000 evra za pesmu!

Dalila i Dejan Dragojević duguju 5 000 evra za pesmu! Hteli su da im uradim pesmu jer kada izađu iz rijalitija nemaju nikakav posao i nikakvo znanje, kaže reper Vuja.

Dalila i Dejan Dragojević duguju 5 000 evra za pesmu! Screenshoot/Instagram





Prijedorski reper Goran Vujičić Vuja po prvi put je odlučio da ispriča kako se upoznao sa Dalilom Dragojević, kakve mu je slike slala, ali i šta je njena majka Emina tražila od njega. Otkrio je i da su pre ulaska u "Zadrugu" Dalila i Dejan Dragojević pokušali da ga angažuju, ali ih je on otkačio.



- Dalilu sam upoznao kada sam snimao spot, a bila mi je potrebna devojka koja bi đuskala u tangicama. Objavio sam konkurs i ona se javila pod imenom Dalila Moreno. Bila je mlada devojka željna uspeha… Ipak je odrasla u malom mestu, takoreći na selu. Slala mi je slike u tangama jer je pošto-poto želela u spot. Nije je ništa bilo sramota, čak ni kada sam joj rekao da se još malo razgoliti. Tada smo se malo pohvatali, jer su se njoj svidele kamere i reflektori i ostali smo u kontaktu - rekao je Vuja za Star, pa dodao:



- Njena mama Emina je bila upućena u sve oko snimanja spota i ona je najviše gurala Dalilu da napravi neku karijeru. Žena je mislila da ako si iz malog mesta, možeš da radiš samo u nekom marketu. Mama je bila u Nemačkoj, zvala me je i rekla da će sve ona da isfinansira, a da ja proguram Dalilu na estradu - otkrio je Vuja.







On je objasnio šta su mu nedavno tražili Dalila i Dejan Dragojević.


- Pre ulaska u rijaliti Dalila i Dejan su hteli da im uradim pesmu, jer kada izađu iz rijalitija nemaju nikakav posao i nikakvo znanje. Znaju i sami da nisu zanimljivi kao par, da su dosadni ljudima, nemaju skandale, pa su hteli nekako da privuku pažnju. Poslednjih mesec dana kako se stvari odvijaju, napisao sam im pesmu Grešna. Za nju treba da mi plati 5.000 evra - zaključio je reper.
 

Ovan, Bik, Blizanac: Godišnji horoskop za 2022. godinu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Star/ Republika

Povezane vesti:


>