Region

Svet

Region

Komična serija Nikole Kojo: Čudne ljubavi, stiže nam za praznike!

Komična serija Nikole Kojo, "Čudne ljubavi" stiže nam za praznike! Ova romantična komedija koju je režirao proslavljeni glumac, biće emitovana 1. 2. i 3. januara na Superstar kanalu.

Komična serija Nikole Kojo: Čudne ljubavi, stiže nam za praznike! Screenshoot/Instagram




Kako to izgleda kad slavski ručak krene po zlu, da li razvedeni partneri mogu da budu prijatelji, kako je to kad volite mnogo mlađeg muškarca, a kako kad o sebi lažete devojku u koju ste se tek zaljubili, na šta liči sestrinsko rivalstvo, a na šta muško-žensko prijateljstvo, da li decu treba podržavati baš u svemu, i šta zaista očekujemo od svog partnera- samo su neke od tema koje će nas razgaliti tokom tri dinamične epizode "Čudnih ljubavi".


- Želeli smo da napravimo nešto što širi pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, tip onih filmova ili serija koje gledate za praznike uz svoje najvoljenije i uz prazničnu trpezu. Nikola Kojo i ja, smo se složili smo da želimo priču gde će se i glumci i publika dobro zabavljati, i da to mora da se i vidi i oseti. 

 

Azbuka našeg života epizoda 4: Okidač za rastrojstvo! (VIDEO)










Čini mi se da je ta pozitivna energija, optimizam, neophodan u ovim komplikovanim i tmurnim vremenima. Dakle, ambicija ove specijalne, praznične mini serije, je baš to - da vas zabavi i nasmeje. I da nakon toga malo pozitivnije gledate na svet oko sebe. Nadam se da ćemo u tome uspeti - izjavio je Boban Jevtić, kreator i scenarista serije.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/direktno

Povezane vesti:


>