Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević lomio po kući! Ljubiš me ispod pokrivača, a javno ne! (VIDEO)

Ljubiš me ispod pokrivača, a ne želiš javno, zamerala je Dalila bivšem mužu. Dejan Dragojević lomio po kući! Mensur Ajdarpašić ga držao kako bi ga smirio...

Dejan Dragojević lomio po kući! Ljubiš me ispod pokrivača, a javno ne! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Dejan i Dalila Dragojević na pragu su pomirenja, nakon što ga je ona javno prevarila sa Filipom Carem, koji ju je zatim ostavio zbog Maje Marinković. Međutim, sinoć kada se povela ova tema nastao je haos među Dragojevićima.

- Da li je moguće da je samo ovako kratak period prošao od tvog bola, raspadanja, povređivanja. Kada si rekao:"Majko, za sve si bila upravu", i ti posle nekoliko dana pređeš preko svega. Ona tebe ne ljubi kao Cara, o čemu ti razmišljaš dok je ljubiš? - pitao je Lepi Mića Dejana.

- Ja ne razmišljam o tome o čemu ljudi razmišljaju. Mene ne zanimaju neke stvari - rekao je Dejan, pa dodao:

- Ja razumem sve, da sam nenormalan i za ispitivanje i sve. Znam šta sam preživeo i sve, nije tu prošlo par dana, nije tu bilo od jednom, prvo samo počeli razgovor u pušionici i onda kada sam mogao da sednem i porazgovaram, ja sam promenio mišljenje. Ko kaže da mene ne boli, ja postavljam pitanja njoj, ali periodično, znam da joj nije lako zbog toga što je izjavila i što joj se desilo u životu. Ona mi ne bi prišla da je duže bila sa njim. Ja sam rekao da ne bih više voleo da je sretnem... Da sam prišao iskreno, smatram da je i sa njene strane iskreno. Ja sam rekao da ako sam ja pogrešio i ako će mi se obiti o glavu neka se obije. Ja sam rekao da ne mogu da funkcionišem bez nje, šta će mi biznis i auto ako nemam nju. Ono što se ljudima gadi je možda ono što je meni bilo najgore, ali to je život.

Zatim je Dalila započela svoje izlaganje, a Dejan se tada iznervirao, skočio i počeo da razbija po kući. Mensur Ajdarpašić ga je držao kako bi ga smirio.

- Ne znam zašto me prekidaš dok pričam - drala se Dalila.

- Ma pravite od mene ovde psihopatu i ubicu - vikao je Dejan.


On je napustio emisiju, osamio se u dvorištu, gde je zapalio cigaretu i plakao.

- Neću da pričam uopšte. Strepim ja da ti ovde lomiš, ja se tresem, a ti se vratiš ovde posle tri minuta - rekla je Dalila.


- Ja radim jedno, ti drugo. Ja sam ćutao, postavlja ti Milan pitanje, ne čuje se. Od svake moje reakcije se pravi laž, kontradiktornost - rekao je Dejan.

- Zbog čega? Ljubiš me ispod pokrivača, a ne želiš javno - rekla je Dalila.

- Pa što? Zato što kad te poljubim javno, hoću da bude to to - drao se Dejan Dragojević.

- Nisi trebao prići meni, ako nisi raščistio neke stvari sam sa sobom - rekla je Dalila.

- Pa ne može da se raščisti za dva dana - rekao je Dejan.

- Pa ko ti je tražio? - pitala ga je Dalila.

- Ti bre - vikao je Dejan.

- Ja sam tebi rekla već, ako ti smatraš da ti meni ne možeš preći preko tih stvari i ako će moj život i emisije da se svodi na ovo, ti na mene možeš da zaboraviš. Čekao si Zadrugoviziju za podnošenje papira za ravod, pa nedelju, kako će i šta da se dešava - rekla je Dalila.- Ono što ja ne mogu da svarim je da si ti sebi ovo dopustila i to je ono nešto što mene zaboli - rekao je Dejan.

- Je l' tebi bitno sve ovo što se desilo i to što sam radila, da ćeš da oprostiš ili ćeš da se hvataš za reči koje su izgovorene kako bi ti to bila prekretnica da se ne pomiriš sa mnom? - pitala je Dalila.

Dalila i Dejan su na kraju ipak uspeli da nađu zajednički jezik, pomirili su se i otišli zajedno u izolaciju, gde ove nedelje borave kao potrčci. 
 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>