Region

Svet

Kaća Grujić gleda ćerku i krenu joj suze! Želi četvoro dece!

Pevačica Katarina Kaća Grujić gleda ćerku Katju i krenu joj suze! Želi četvoro dece! Volela bih da imamo veliku porodicu, kaže ona.

Kaća Grujić gleda ćerku i krenu joj suze! Želi četvoro dece! Screenshoot/Instagram




Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić 15. decembra dobili su devojčicu kojoj su dali ime Katja, a ponosni tata mamu i ćerku izveo je iz porodilišta 19. decembra.

Katarina se sada oglasila prvi put nakon porođaja je otkrila kako je tata reagovao kada je prvi put video svoju ćerku, kao i da ne planiraju da se zadrže na jednom detetu.

- Želim da rodim četvoro dece! Volela bih da imamo veliku porodicu - rekla je Katarina i dodala da ona i njen suprug nisu mogli da obuzdaju emocije kad su prvi put videli bebu:

- Marko je odmah počeo da plače kada je video Katju. To su neverovatne emocije, koje su mi bile nepoznate do pre četiri dana, kad sam rodila Katju. Po tri sata je samo gledam, ne mogu da verujem da je moja, pa mi krenu suze... Još ne možemo da "provalimo" na koga liči. Nadam se da liči na mene, ali da ima plave oči na Marka.


Pevačica ne planira ubzo da se vraća na scenu jer želi da se posveti bebi.

- Logično je da ću najviše vremena ja provoditi sa Katjom, ali tu je i Marko da pomogne. Došla je i svekrva da nam pomogne, kao i moja mama. Niko nije rođen spreman, ali sve ću naučiti. Jedva čekam da brinem o mojoj Katji - rekla je pevačica Mondo.







Podsetimo, nakon rođenja ćerkice, Marko je organizovao proslavu u jednom prestoničkom restoranu. Novopečeni tata izašao je pred novinare u majici na kojoj je pisalo "Dobrodošla Katja".


- Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekla su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici. Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening - rekao je tada Gobeljić i dodao:

- Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu, pozdravljam ih da jer su dobili. Nisam video još bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađu u ponedeljak. Kaća je želela da radi, to je naša privatna stvar zašto smo krili. Sve je spremno za dolazak bebe. Prvi su mi iscepali majcu Bojana sestra, Katarinina sestra, i moj kum. Bilo je suza kad me Katarina zvala, kad sam video bebu.


 

Astrologija: Ljudi rođeni 13, 14. i 16. u mesecu imaju veliku moć!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>