Region

Svet

Majka Darka Lazića očajna zbog izjava Barbare Bobak!

Majka pevača Darka Lazića očajna zbog izjava Barbare Bobak!  Stalno plače, da nema unuku od drugog sina, poludela bi od tuge i briga. Jedva je izgurala prvu godinu bez muža i sve joj je teže i teže...

Majka Darka Lazića očajna zbog izjava Barbare Bobak! Screenshoot/Youtube




Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak neprestano privlače pažnju na sebe svojim ponašanjem, a kako prenose mediji, Darko je navodno Barbari dao zeleno svetlo da blati Marinu Gagić i Anu Sević, jer se navodno umorio od prepucavanja.


- Darko se umorio od prepucavanja sa Anom Sević i Marinom Gagić oko alimentacija i dece. Zato je sada odlučio da bojno polje prepusti svojoj dragoj Barbari koja nema dlake na jeziku i koja ume da bude baš bezobrazna. Zamolio je samo da njega ne uvlači, jer on ne želi da se petlja. Dosta mu je što se sudi sa Anom i Marinom i ne želi nigde više ni da ih pomene - kaže jedan od Darkovih bliskih saradnika.


Ipak, kako se dalje navodi, u najtežoj situaciji je njegova majka Branka, kojoj je Darko navodno okrenuo leđa nakon što je ušao u vezu sa koleginicom.


- U celoj ovoj situaciji najteže je zapravo Darkovoj majci Branki, jer žena zbog tih Barbarinih svađa i prepucavanja po medijima mnogo pati. Onda ona žena ni kriva ni dužna od sramote ne može da pozove ni Anu ni Marinu da pita za unučiće, da ode da ih vidi ili uzme kod sebe. Stalno plače, da nema unuku od drugog sina, poludela bi od tuge i briga. Jedva je izgurala prvu godinu bez muža i sve joj je teže i teže - rekao je izvor za Skandal.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>