Style

Ljubav

Za 4 znaka stiže novac do 26. decembra, predviđa horoskop!

Za 4 znaka Zodijaka stiže novac do 26. decembra, predviđa horoskop! Posmatrate li horoskop kao „zvezdani rulet“ u kojem povremeno gubimo i dobijamo, onda proverite da li su baš vama naklonjene zvezde...

Za 4 znaka stiže novac do 26. decembra, predviđa horoskop! Svet Plus


Ovan – Kada Venera sutra krene retrogradno, treba da budete oprezni za finansijama! Venera u desetom polju ukazuje da očekujete veći novac preko posla i to će zahvaljujući zaluženom radu da stigne, ali za zakašnjenjem. Drugim rečima, nećete imati baš onoliko novca koliko ste mislili, ali će biti dovoljno.


Blizanci – Planete u Jarcu ukazuju da ste racionalni i proračunati. Kako je Merkur u Jarcu svesni ste svih troškova, ali nedelja koja je pred vama odlična je za raspolaganje tuđom imovinom. To može da bude sponzorstvo ili novac koji je namenjen za projekat koji je vama bitan. Takođe, odličan je period za rešavanje pitanja nasledstva.Strelac – Puno planeta u drugom polju donosi vam zaradu sa više strana. Sa jedne strane biće ponuda za bolje plaćen posao, a sa druge će biti pokloni u vidu novca. Vi ne treba da brinete u narednoj nedelji jer ćete imati više nego dovoljno para u novčaniku.

Vodolija – Iako vam trenutno tako ne izgleda, kraj same godine donosi vam pozitivan preokret! Pozicija planeta u dvanaestom polju govori o tome da možete da dobijete novac kroz „čudne“ izvore zarade. To su i institucije zatvorenog tipa. Da ne pominjemo da će ulazak Jupitera u Ribe doneti veću finansijsku stabilnost pred kraj 2021. godine.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Krstarica.com


>