Style

Ljubav

Šta predviđa nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra 2021. godine!

Evo šta predviđa nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra 2021. godine za preostalih 6 znakova Zodijaka! Planete i zvezde će ove nedelje biti stabilne i u povoljnom položaju, ali to ne znači da treba totalno da se opustite. 

Šta predviđa nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra 2021. godine! Svet Plus




Pred Novu godinu nam obično ponestane energije, iscrpimo se tokom decembra i pripreme za praznike, ali dobra vest je da nas čekaju lepe stvari.



Vaga

Sredinom nedelje mogu se pojaviti negativne misli kao i loši snovi. Sada nije pravo vreme za introspekciju. Ne dozvolite da vas negativne emocije obuzmu. Provodite što više vremena sa dragim ljudima kako biste popravili raspoloženje. Možete se počastiti nekim lepim malim poklonima. Krećite se što više na svežem vazduhu.



Škorpija

Tokom ove nedelje vodite računa da ne preuzimate tuđu odgovornost i pazite kome poklanjate poverenje.Slobodno se posvetite poslu punom parom jer će se sav uloženi trud brzo isplatiti. Pozitivno razmišljanje će vam pomoći da postanete uspešniji u bilo kojoj oblasti.



Strelac

Budite izvor inspiracije za voljenu osobu. Ovo je najvažniji uslov za pronalaženje sreće u ovom teškom periodu. Na životnom putu može se pojaviti mnogo neprijatnih ljudi, ali vi već znate kako da se sa njima izborite. Ova nedelja je pogodna za fizičku aktivnost i promenu sredine.







Jarac

Pre početka nove godine, potrudite se da pronađete unutrašnju harmoniju. Ova nedelja je odlična za promenu imidža, za kupovinu nove odeće. Možete se baviti sportom, ili ići na dijetu, zvezde će vam olakšati put u svakom smislu. Tokom ovog perioda imaćete više samopouzdanja što će privući potencijalne partnere.



Vodolija

Tokom ove nedelje počnite da tražite nove ciljeve i definišite šta tačno želite od života i u kom pravcu treba da idete. Budite oprezni prilikom kupovine. Preporučljivo je da povedete prijatelja, člana porodice ili partnera kako ne biste kupovali stvari koje vam nisu potrebne.



Ribe

Vreme je da počnete s pripremama za Novu godinu. Čišćenje doma ali i duše od negativnih misli i emocija pomoći će vam da uđete u novu eru. Ova nedelja je pogodna za promenu okruženja, za neko putovanje, kupovinu, nova poznanstva.Planete su na vašoj strani, bićete uspešniji nego ikada.
 

Šta predviđa nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra 2021. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>