Zadruga

Parovi

Miljana Kulić i van rijalitija Zadruga 5 pravi haos!

Miljana Kulić i van rijalitija "Zadruga 5" pravi haos! Vratila se u Niš nakon diskvalifikacije ali Miksi  ipak ne miruje... Sada je rešila da otvori i Tviter nalog i svima poruči nešto...

Miljana Kulić i van rijalitija Zadruga 5 pravi haos! Screenshoot/Twitter




- Dragi tviteraši, vidim da se digla prašina da li je zaista moj profil na Tviteru ili ne. Samo da vam se javim i da vam kažem da to zaista jeste moj profil, a šta vas očekuje u narednom periodu - neće vam biti dobro, verujte nije ni meni. Samo uz pomoć molitvi, i naravno Boga u koga neizmerno verujem, smatram da će sve biti dobro. Onaj ko se poslednji smeje, najslađe se smeje - rekla je Miljana Kulić.

Nedavno je odjeknula vest da je Zola držao Miljanu zatvorenu u jednom podrumu u Doboju, jer navodno iz Srbije nije donela dovoljno novca kako bi pokrila Zoline dugove zbog kocke. O tome možete čitati OVDE.


- Lazar je u više navrata govorio kako je Miljani želeo da pomogne, kako ona nije htela da pije terapiju i da ju je vodio kod nekog psihijatra u Doboju. To je sve istina, ali istina je i da ju je, u trenucima njenog nervnog rastrojstva, trovao lekovima. Umeo je da joj stavi u hranu mnogo veću dozu od preporučene kako bi je smirio. Plašio se na šta je sve spremna i onda je iz tog straha radio nešto što zaista nije lepo. 

Miljana jeste bolesnik kome je prepisana terapija, ali nije u redu da je neko truje bez njenog znanja. Njemu je najviše smetalo što je ona izbegavala da koristi terapiju kada dođe kod njega u Derventu, jer ako popije lekove, onda ne može da pije alkohol
- tvrdi Zolin prijatelj za Svet, a prenosi Kurir.rs.




Šta je Miljana Kulić imala da poruči, pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>