Zadruga

Parovi

Milica Veselinović u nervnom rastrojstvu! Oglasila se i njena majka!

Milica Veselinović u nervnom rastrojstvu zbog svađe sa Mensurom Ajdarpašićem! Oglasila se i njena majka! Od srca bi želela da to definitivno kraj jer se kraj njega sparušila kao baba!

Milica Veselinović u nervnom rastrojstvu! Oglasila se i njena majka! Screenshoot/Youtube



U toku sinoćne emisije "Nominacije", nakon Mensurovog izlaganja, par se sklonio u spavaću sobu i započeo još jednu u nizu svađa.


- Nemoj više da si mi prišao, zašto se smeješ - ponavljala je Milica Veselinović dok mu je lupala šamare, a on se smejao.


- Isto si go*no kao i svi - a onda su ušli u gardebor gde je Milica samo nastavila da viče i da ga udara.

- Konju jedan gadni, što od mene praviš ovo? Što si stalno sa Stefanom, rekla sam da ne možeš da sediš sa njim. Sa mnom si ti u vezi, ni Milan, ni Janko, ni Žarko. Ja hoću da sredim svoju polovinu kreveta - vikala je Milica.

Ajde Milice, smiri se malo, kazniće nas - govorio je Mesnur Ajdarpašić kroz smeh.

- Gadiš mi se, skloni se od mene - vikala je Milica na sav glas.


Povodom ovoga, oglasila se i Milicina majka, Ana Veselinović. Ana ne može više da gleda napade kroz koje prolazi njena ćerka, te je izjavila da se nada da će se Milica otkačiti od Mensura.

- Molim Boga samo da se moje dete otkači od njega, ali ovaj put zauvek! Moje dete je moje dete, ovo što je sada u Zadruzi, to nije ona! Sparušila se kao baba pored njega, a ima 17 godina samo, ne sme ni sa kim da porazgovara! Od srca bih volela da to bude definitivan kraj, nisam u stanju da slušam njihove prepirke! Žao mi je mog deteta, nije zaslužila da trpi ovakve stvari sa 17 godina - rekla je ona za Pink.rs.












 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>