Region

Svet

Region

Ubice mog oca 5: Scene iz nove sezone! (VIDEO)

Scene iz nove sezone! Nova sezona serije "Ubice mog oca 5" nas očekuje početkom januara na kanalu Superstar kanalu, a već sada možete da zavirite u nove epizode.

Ubice mog oca 5: Scene iz nove sezone! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Kao i svake sezone u prvoj epizodi nas očekuje gostujući pevač, a u petoj sezoni će kao i u trećoj biti Saša Matić. Saša je pre dva dana izdao novi album na kom se nalazi numera “Čujem da se ovih dana razvodis”. 


Spot koji prati pesmu nam prikazuje scene iz novih epizoda pete sezone i malo nam razrešava pitanja koja je ostavila četvrta sezona.




U novoj, petoj sezoni paralelno pratimo sadašnjost ali i prošlost i konačno saznajemo ko su ubice oca Aleksandra Jakovljevića. Centralna tema serijala u sadašnjosti je vršnjačko nasilje među mladima.

Ubice mog oca 5 će imati ukupno 12 epizoda, a emitovanje je planirano od januara 2022. na Superstar kanalu. Takođe bi serija trebalo da se emituje na RTS-u, ali još uvek ništa nije tačno najavljeno.

Scenario za novih 12 epizoda potpisuje samo Nataša Drakulić, kao što je bio slučaj sa četvrtom sezonom. Za režiju pete sezone biće zadužena Maša Nešković, koja je režirala pretposlednju epizodu četvrte sezone, dok direktor fotografije ostaje Miloš Kodemo.

Spot za pesmu “Cujem da se ovih dana razvodis” :



 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>