Zadruga

Parovi

Huso Mujić slavi pomirenje Dalile i Dejana! Hodža ih je sastavio! (VIDEO)

Zadrugarkin otac Huso Mujić slavi pomirenje svoje ćerke Dalile i zeta Dejana Dragojevića! Hodža ih je pomirio i ponovo sastavio! I ja se svaki dan molim za njih dvoje...

Huso Mujić slavi pomirenje Dalile i Dejana! Hodža ih je sastavio! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Dejan Dragojević oprostio je supruzi Dalili što ga je javno varala sa Filipom Carem, i to, kako pišu mediji, posle razgovora sa hodžom, koji ga je posetio u "Zadruzi".

- Dejan je pre nekoliko dana tražio da mu tajno dovedu hodžu. Juče su ga izveli iz rijalitija da bi se našao sa hodžom, s kojim se pomolio da mu se Dalila vrati. Kad je to obavio i vratio se u Belu kuću, bio je raspoložen i odmah je počeo da priča i flertuje s njom. Vrlo brzo su jedno drugom rekli da se vole i zagrlili su se - priča izvor za "Informer" i podseća da je Dejan zbog Dalile promenio veru i dobio ime Hasan.

Ovo potvrđuje i Dalilin otac, Huso Mujić, koji uveliko slavi pomirenje ćerke i zeta.

- Niko nije srećniji od mene što ih je hodža pomirio! Čuo sam da se Deki molio da mu se vrati. I ja se svaki dan molim za njih dvoje. Pet puta dnevno klanjam. Da li se neko moli Alahu ili Bogu, nije važno - priča Mujić i dodaje da je presrećan što su opet zajedno:

- Niko nije srećniji od mene! Imam još jednu želju, da mi uskoro podare unuče.






Dejan Dragojević se, inače, javno odrekao Marka Đedovića, Sandre Rešić i Tare Simov, koji su mesecima bili uz njega i tešili ga kad je bio ostavljen. On je prijateljima okrenuo leđa jer mu je to tražila Dalila.

- Šta da radim, volim je, a njoj smeta kad je oni vređaju. Zato sam se udaljio od njih - pokušao je da se opravda Dragojević.

Huso Mujić, Dalilin otac, tvrdi da mu je produkcija nedavno omogućila da se nakratko čuje sa ćerkom posle nervnog sloma koji je doživela u rijalitiju.

- Tada sam joj rekao da čuva Dejana i da se ne svađa s njim, jer mi je on kao sin. Kazao sam joj i da prestanu da lome po "Zadruzi" kad se iznerviraju i prave bilo kakve probleme - ističe Mujić.

Čim su se pomirili, Dejan i Dalila su se dogovorili da opet imaju zajednički budžet za kupovinu. Nisu se odvajali ni na žurki koja se organizuje svakog utorka u "Zadruzi", te su se satima kockali i smejali, a potom i đuskali. Kad su se vratili u kuću, rešili su da jedno drugom priznaju emocije.

- Dejane, znam da me voliš! I ja volim tebe! Nije mi jasno zašto to nećeš da izgovoriš? - rekla mu je supruga, a on joj je kao iz topa odgovorio:






- Znaš da i ja tebe volim! Sad bih te dodirnuo, zagrlio...

Dragojevići su se zagrlili i obećali jedno drugom da će probati da reše sve probleme. Noć nisu proveli u istom krevetu.



Pogledajte kako su Dejan I Dalila najavili svoj ulazak u eijaliti Zadruga 5:


 



 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>