Zadruga

Parovi

Dalila postavila Dejanu pitanje: Jel ti želiš vezu samnom? (VIDEO)

Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević sklonili su se noćas u pab kako bi  razgovarali o svom odnosu, Dalila je postavila bivšem suprugu pitanje, jel ti želiš vezu sa mnom? On završio u suzama!

Dalila postavila Dejanu pitanje: Jel ti želiš vezu samnom? (VIDEO) Screenshoot/Youtube




- Nemoj da mi prilaziš kad mi je teško jer ću smatrati da mogu da imam komunikaciju - rekla je ona.

- Komunikaciju, ali ti hoćeš da mi zameraš... Bila si takva, ja sam ti dao pravo. Daješ sebi za pravo da zameraš neke stvari, a sebi daješ za pravo da radiš stvari od kojih je sve krenulo. Ja treba da stavim zid i da opet budem ovakav - dodao je Dejan Dragojević.

- Ne, nego da isključiš stvari. Je l' ti ja smetam ovakva? - pitala je ona.

- Videću da li mi smetaš, moraš da se ugrizeš za jezik - odbrusio je Dragojević.

- Neću - dodala je Dalila.

- Moraćeš, ako hoćeš da imamo neki odnos. Ja sam dovoljno ćutao - nastavio je Dejan.

- Je l' ti više odgovara da radiš šta hoćeš ili odnos sa mnom? - pitala je Dalila.

- Odnos sa tobom, ali zašto moram da budem ograničen? - uzvratio je Dejan Dragojević.








- Ako poželiš da uđeš u ljubavni odnos ja neću imati problem sa tim. Nisam te doživela u komunikaciji, poljupcu, neću ti biti smetnja. Kako će meni posle da bude da li ću lupati ili će mi biti svejedno, ne znam. Samo u druženju sa mnom pokvarene stvari ćeš zaboraviti. Stvari koje budu čiste, ja ti neću smetati, ali nametanja da komentarišeš svoje reči koje mnogo znače, ne pada mi na pamet - govorila je Dalila.

- Previše hoćeš sebi da daš za pravo, a mene previše uskraćuješ. Ti sve što hoćeš da uradiš, neko kad vikne prst u emeren, a ja sam na ivici da li ćeš ili nećeš. Gde je tu ravnopravnost? Ja ovako ne mogu da izdržim. Previše se zahteva, ja samo hoću da budem fer i korektan, a ti govoriš da sam neiskren - odgovorio je Dejan.

- Je l' ti želiš vezu sa mnom? - pitala ga je Dalila Dragojević.

- Ne - rekao je on.

- Ne? Lažeš - pobesnela je Dalila.

- Neću vezu, hoću samo komunikaciju - nastavio je Dejan, pa dodao:

- Promenilo se sve, glava mi je drugačija. Kako si navikla na neke stvari ja to ne mogu da radim, a imam želju da ti pomognem i da ti bude lakše ovde, i meni i tebi. Ne želim ti ništa loše, šta god da je bilo.






- Ako ćeš da mi prilaziš samo zato što hoćeš da me utešiš, a nije iskreno i nije pravo... Ako će se dešavati stvari koje su se dešavale, ja sa tobom ne mogu da budem ni u prijateljskom odnosu - nastavila je Dalila.

- Dobro. Od mojih reči se prave tumačenja. Ja mogu da pogledam ne znam kako, to ne znači da je tako, je l' razumeš? Ja ne mogu da stojim i gledam kako ćeš da tumačiš. Sve je meni kristalno jasno. Ja ne želim da te povređujem, želim da ti pomognem. Ja svoje emocije i zaštitničko ponašanje nikad nisam prezentovao javno, ja sam takav i tako reagujem - dodao je Dragojević.

- Moje iskreno mišljenje je da tu nije gotovo. Uhvatim samog sebe u ludilu, prilazim ti da pričamo, da ti ne pravim smetnje, a sutra ili za tri meseca bude nešto slično. Šta ja opet treba da se zalećem u bazen? - pitao je on, a onda se Dalila osvrnula na Filipa Cara, sa kojim je prevarila Dejana, a koji ju je zatim ostavio zbog Maje Marinković.

- Taj čovek je mrtav za mene. Mogu da se nasmejem na foru, na koju se nasmeješ i ti. Vređao je moje roditelje, govorio ogavne stvari. Bilo kako bilo, ja ne mogu da pobegnem od života sa njim u kući i sad u izolaciji. Čovek sam od krvi i mesa, a on da bude ponovo sa mnom, ne može za 100 života. On me vređa jer zna da nisam žena kao Maja i taj revolt mu se budi, jer vidi da komuniciram sa tobom. Otakako je ušao u odnos nije prestao da gleda u mene - dodala je Dalila.




 




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>