Ljubav

Style

Vaša srodna duša po horoskopu!

Vaša srodna duša po horoskopu bi trebalo da se ponaša ovako... Za Vage je najidealniji neko ko ih neće plašiti, a za Jarčeve neko ko će prihvatiti njihove nedostatke, Lavovima je potrebna srodna duša sposobna da ih prati...

Vaša srodna duša po horoskopu! Svet Plus




Ovan

Za ljude rođene u ovom znaku, srodna duša je neko ko deluje nepredvidljivo, jer se Ovnovi užasavaju dosadnog i predvidljivog načina života. Vole da začine stvari i mrze rutinu. Zato bi najidealniji partner za njih bio neko željan izazova, uzbudljiv, neko koga ne mogu tako lako da "pročitaju".

Bik

Za Bikove je najidealniji neko ko ih dobro razume. Tu se radi o pomalo tvrdoglavim pojedincima koji sve vole da rade na svoj način, teško podnose kritiku i nije im lako da prihvate tuđu perspektivu. Takođe, ne vole da se objašnjavaju svojim partnerima, jer smatraju da ih oni već razumeju.

Blizanci

U ovom slučaju radi se o pojedincima koji se bespotrebno nerviraju oko površnih stvari. Zato bi najidealnija srodna duša za njih bio neko ko će ih podsećati na važne stvari i "otvoriti oči" kako bi bolje videli dubinu stvari i događaja.

Rak

Za ljude rođene u ovom znaku idealna srodna duša je osoba koja nije sklona da glumi da je nedodirljiva, jer Rakovi su po prirodi mirni i povučeni, imaju osetljivo srce koje se lako lomi, pa ne treba puno da se osete povređenima. Zato je važno da biraju partnera koji nije sklon igranju igrica i manipulisanju.








Lav

Lavovima treba partner koji može da ih prati. Nije tajna da o sebi imaju visoko mišljenje i da ih drugi ljudi, posebno oni koji ih ne poznaju dobro, mogu smatrati egocentričnima. Istina je da poseduju intenzivnu ličnost s kojom ne može svako da se nosi, ali srodnoj duši ovom horoskopskom znaku to ne bi trebalo da bude problem.

Devica

Idealna srodna duša za ljude rođene u ovom znaku je neko ko će da ih prihvati onakvim kakvi oni zaista jesu. Device su poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi zbog čega stalno procenjuju ljude oko sebe. S druge strane, nisu srećne kad neko procenjuje njih, pa im treba neko ko ih neće kritikovati.

Vaga

Za Vage je najidealnija srodna duša neka ko ih neće plašiti. To je neko s kim će imati skladan život bez stalnih drama i svađe, jer Vage to ne podnose. Pojedinci rođeni pod ovim znakom vole da budu okruženi lepotom, pa partneru ne bi trebalo da smetata što su često okruženi privlačnim ljudima. Mnogi ih smatraju društvenom elitom, pa im treba neko ko će se nositi sa njihovim načinom života.

Škorpija

Ljudima rođenima u ovom znaku savršena srodna duša mora da bude neko ko će da ih svakodnevno izaziva, ali i da ih štiti, jer su to pojedinci koji svoj život žive maksimalno. Potrebna im je umerenost kod partnera.







Strelac

Savršena srodna duša za pripadnike ovog znaka je neko ko će ih držati čvrsto za zemlju, ali im u isto vreme neće oduzeti onaj osećaj slobode. Strelci pomalo žive u oblacima i slede porive svog srca i duše da idu gde požele, skloni su da lutaju. Ne sviđa im se osećaj vezivanja i suzdržavanja, sloboda im je puno važnija. Ipak, hteli oni to ili ne, u životu im je potrebna stabilnost.

Jarac

Jarčevima treba osoba koja prihvata njihove nedostatke. Oni su vrlo intenzivni pojedinci, ali u isto vreme, duboko u sebi, i vrlo nesigurni. Važno im je da pronađu partnera koji neće još više da podstiče njihovu nesigurnost, već neko ko će ih motivisati da veruju u sebe.

Vodolija

Savršena srodna duša za pripadnike ovog znaka je neko čiji mentalitet odgovara njihovom, jer često nailaze na nerazumevanje. Vodolije su vrlo pametne, pa ne mogu uvek da pronađu partnera na nivou njihovog intelekta. Kod njih je potraga teška.

Ribe

Njima treba neko ko ih podstiče da budu sve bolji i da slede svoje snove. Ribe su vrlo emotivne i saosećajne, sklone su da stavljaju sve ostale na prvo mesto umesto sebe. Događa im se da pojedinci iskorićavaju njihovu blagu i dobru narav. Za njih je mnogo bitno da pronađu partnera koji bi ih podsticao da prate svoje snove i ideale.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>