Region

Svet

Anastasija Ražnatović o uvredama koje dobija zbog oca!

Ponosna sam što sam njegova ćerka i što je bio to što je bio! Anastasija Ražnatović o uvredama koje dobija zbog oca Željka Ražnatovića Arkana! Ako neko očekuje od mene da se odričem članova svoje porodice, to se neće desiti...

Anastasija Ražnatović o uvredama koje dobija zbog oca! Screenshoot/Instagram


 

Anastasija Ražnatović govorila je o porodici u emisiji Milana Kalinića "Preživeli".

Iskreno je objasnila kako se nosi sa uvredljivim komentarima na račun svojih roditelja.

- Meni to nije jasno, i kada mi neko napiše neku uvredu na račun moje porodice, oca, kako bio je ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ja ne gledam to tako... - počela je Anastasija Ražnatović.



- Da li bih ja nekome, ko je meni uradio nešto najgore u životu, pisala njegovom detetu da treba da se odrekne svog oca? Kakve to veze ima sa njegovim detetom? Svako ko je normalan ko poznaje reč lojalnost i porodica, zna da je to neraskidivo. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova svoje porodice, to se neće desiti - ispričala je.





- Da mi je neko ne znam šta uradio, nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je, ne znam, najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti - istakla je.

Podsetimo, Anastasija je u emisiji priznala i da se potukla zbog Cece, kada je imala svega 12 godina.

- Sećam se školskih dana, tada kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija.






- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš... - objasnila je Anastasija.

Anastasija je kazala da joj je tada "pala roletna", mrak na oči.

- Ona mi je to u petak napisala preko Fesjbuka, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar - ispričala je Anastasija Ražnatović na K1.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs/K1

Povezane vesti:


>