Ostalo

Sme�no

Novak Đoković Fondacija najavljuje završni panel Putem šampiona!

Novak Đoković Fondacija najavljuje završni panel „Putem šampiona“ za osnivačku godinu na temu pružanja pomoći roditeljima budućih sportista kroz programe edukacije i šire podrške. 

Novak Đoković Fondacija najavljuje završni panel Putem šampiona! Foto: Dalibor Danilović




Govornici na panelu će biti Sonja Vasić i Željko Obradović; prijave roditelja za program će se vršiti preko sajta Fondacije, a prenos panela uživo preko YouTube kanala Fondacije; zvanični partneri programa  su Motorola i Lacoste Fondacija.

Novak Đoković Fondacija je najavila održavanje završnog Panela specijalnog programa za podršku roditeljima budućih sportista „Putem šampiona“ za svoju osnivačku godinu za 18 časova dana 16. decembra - u kome će učešće uzeti proslavljena trofejna reprezentativka i sportski direktor Olimpijskog komiteta Srbije Sonja Vasić i najuspešniji košarkaški stručnjak Evrope Željko Obradović. 

Panel će biti organizovan u hibridnom formatu – uživo na Teniskom centru „Novak“ u Beogradu za ograničeni broj roditelja, dok će ostali zainteresovani moći istovremeno da ga prate putem posebnog prenosa na YouTube kanalu Novak Đoković Fondacije.


Prijave i potvrde za prisustvovanje Panelu u skladu sa svim aktuelnim epidemiološkim merama vršiće se preko posebnog linka na sajtu Fondacije.

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja i legendarnih asova – ovaj projekat je u septembru 2021. uspešno okončao prvi godišnji ciklus posebnih radionica za roditelje i javnu prezentaciju kroz medij filma – u kojima su aktivno učestvovali i svoje dragoceno životno,  sportsko i stručno iskustvo podelili sa učesnicima i osnivači Fondacije – Novak i Jelena Đoković. 

Predstojeći Panel u Teniskom centru „Novak“ biće drugi u nizu javnih Panel diskusija koje će biti održavane širom Srbije narednih godina – na kojima će se neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja direktno obratiti široj javnosti po svim važnim temama i pitanjima iz ove oblasti - i najaviti novi ciklus tematskih radionica za roditelje od februara naredne godine.  Zvanični partneri programa u Srbiji su kompanija Motorola i Lacoste Fondacija. 


„Ponosni smo što možemo da sa našim partnerima najavimo održavanje narednog Panela „Putem šampiona“ za sve one kojima je ova tema u srcu i od svakodnevne važnosti za njihovu decu i porodice – uz učešće eminentnih sportskih stručnjaka i asova - Željka Obradovića i Sonje Vasić. 








Kroz ovakve interaktivne stručne diskusije i ostale programske aktivnosti  „Putem šampiona“ će nastaviti da unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i da važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana – u Srbiji i širom sveta. Radujemo se što ćemo sa brojnom publikom koja će pratiti Panel putem našeg YouTube kanala i onima koji će mu prisustvovati uživo podeliti značajna i izuuzetno korisna iskustva i preporuke prijatelja i partnera našeg programa!“ istakla je Ana Jovanović, autorka programa „Putem šampiona“.


„Motorola sa velikim zadovoljstvom podržava rad i pružanje dodatne podrške roditeljima koja će im pomoći da razviju buduće šampione, kako na terenu, tako i van njega,“ dodao je Vladimir Ostojić, direktor partnerske kompanije Motorola za Adriatic region.


Za praćenje Panela putem YouTube kanala Fondacije kliknite OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>