Zadruga

Parovi

Sukob bivših ljubavnika! Obezbeđenje rijalitija Zadruga imalo posla!

Sukob bivših ljubavnika! Tokom dana došlo je do haotične svađe Marijane Zonjić i Stefana Krstovića Krleta. Obezbeđenje rijalitija "Zadruga 5" imalo pune ruke posla!

Sukob bivših ljubavnika! Obezbeđenje rijalitija Zadruga imalo posla! Screenshoot/Youtube




Prethodnih dana Krle je imao velikih problema sa ostalim zadrugarima, a ono što su svi primetili jeste da se i te kako trudio da se sa mnogima posvađa, što mu ide od ruke. Nedavno je imao sukob sa Markom Janjuševićem Janjušem, nakon čega je završio u hitnoj pomoći, kako bi mu se sanirala povreda. 


Ono što je mnogima promaklo, jeste da su Marijana i Krle bili jedno vreme, nakratko ljubavnici, pa se dovodi u pitanje da li je ovo svađa iz osvete ili među njima i dalje pršte ljubavne čarolije, pa ne znaju kako da ih kanališu. Obezbeđenje je imalo pune ruke posla, jer je pokušavalo da obuzda i Marijanu, i Krleta. 

Zonjićeva je u jednom trenutku gađala Krleta čizmom, a potom joj je on uvrnuo ruku, jer mu se ona unela u facu. 

 

Marija Kulić otkrila kada ulazi u rijaliti Zadruga 5!



 Ajde smrdomu**ć - rekla je Marijana.

- Makni mi te ruke sa mene - rekao je Krle, pa je pljunuo.



Veliki šef hitno je odreagovao, pa je doneo odluku o zadrugarkinoj kazni koja joj se nimalo neće svideti. Naime, kako je u Beloj kući i generalno životu u rijalitiju ,,Zadruga" fizički sukob najstrožije zabranjen, Veliki šef doneo je odluku da Marijana bude kažnjena dvonedeljnim honorarom. 

 

Otvoreno pismo: Miljana Kulić javno ucenjuje Milicu Mitrović?!



Marijana je prekršila jedno od glavnih pravila života na imanju, ali izgleda da se njoj osladilo da bude kažnjena, pa je vrlo lako napravila i danas problem, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje. 


Nova problematična zadrugarka hapšena zbog droge!


 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>