Zadruga

Parovi

Ana Jovanović skakala dečku po autu i lomila brisače!

Nova učesnica rijalitiju "Zadruga 5", Ana Jovanović je ranije bila u skandalu, kada je skakala na automobil i lomila brisače dečku, jer su se posvađali oko telefona...

Ana Jovanović skakala dečku po autu i lomila brisače! Screenshoot/Instagram





Ana Jovanović je u subotu ušla u "Zadrugu", a predstavila se kao fina devojka. Ana je rekla da poznaje Mateju Matijevića, ali i da joj se ne sviđa ponašanje Tare Simov.


Ana je bila uhapšena zbog droge, koja je bila u posedu njenog momka, piše Blic.


- Anin momak bio je hapšen zbog droge, a ona se u tom trenutku našla sa njim. Oboje su u tom trenutku bili uhapšeni - poručuje izvor za "Blic".

Takođe, nove informacije su izašle na videlo, a to su da je Ana imala vrlo turbulentan odnos sa svojim dečkom. Navodno, isplivao je video na kom Ana i njen partner ulaze u fizički okršaj zbog telefona. A to možete videti OVDE.






Na videu se vidi kako se parkiraju u jednom naselju i kako zadrugarka viče "Vrati mi telefon", a nakon toga je krenulo otimanje oko istog.

Zatim, momak je ušao u automobil i krenuo, a starleta se popela na haubu automobila i lomila mu je brisače, dok je njen dečko sve vreme vozio, prenosi Kurir.rs






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>