Ostalo

Sme�no

Magija današnjeg datuma: 12.12. ima moć!

Magija današnjeg datuma u numerologiji  i duhovnosti je velika stvar!  12.12. ima moć! Postoji nešto u energiji broja 12 koja vrišti završetak – najavljujući kraj ciklusa samo da bi započeo novi!

Magija današnjeg datuma: 12.12. ima moć! Svet Plus





Danas je dvanaesti dan dvanaestog meseca u godini, a u numerologiji i duhovnosti to je velika stvar. Naravno, postoje i drugi datumi koji oponašaju ovaj obrazac (10/10, 2/2, 11/11, itd.), ali 12/12 je posebno moćan, značajan datum. Energija ovde je bez premca.

Naraiana Montufar, astrolog, kaže da postoji mnogo razloga zašto praktičari numerologije pridaju dodatni značaj broju 12.



„Od antike, broj 12 je imao veliki značaj u različitim kulturama iz mnogih razloga koji se kreću od numeroloških, matematičkih , arhetipski i duhovni“, objašnjava ona. Ona ističe da je naša godišnja kalendarska godina podeljena na 12 meseci, sati na satu na 12 brojeva, a postoji 12 arhetipskih horoskopskih znakova i u zapadnom i u kineskom zodijaku. Broj je svuda.



Razbijanje broja otkriva zašto se smatra značajnim. Dvanaest se sastoji od jedan i dva. U numerologiji, broj jedan korelira sa nezavisnošću, individualnošću, inicijacijom i novim počecima. Broj dva se odnosi na osetljivost i strpljenje. Numerologija 12 je tri (1+2=3), broj koji naglašava sebe, osećanja i veze.


U međuvremenu, numerologija punog datuma — 12/12 — je šest (1+2+1+2=6), za koju astrolog Lisa Stardust kaže da je povezana sa idealizmom i idejom da kroz naše teške napore možemo doneti promenu.



„Postoji nešto u energiji broja 12 koja vrišti završetak – najavljujući kraj ciklusa samo da bi započeo novi“, prevodi Montufar. „Svaki put kada vidimo da se ovaj broj pojavljuje, to znači da se nešto bliži kraju i da se približavamo novom početku.


To važi i za datum, ali i za vreme. Ako vam se čini da uvek bacite pogled na telefon kada treperi 12:12, to može biti znak da se nešto u vašem životu bliži kraju ili da ste započeli novo poglavlje.







„Njegovo značenje može biti povezano sa dovršavanjem nečega u svom životu, tako da se možete pripremiti da pređete na drugu fazu rasta i razvoja“, objašnjava Lesli Hejl, psihički astrolog na Keen.

Astrolog Liza Stardast kaže da se 12:12 zove kapija Uzašašća i označava vreme globalnog isceljenja. „Prema mnogim misticima, 12:12 je sveta šifra koja je pristupila kapiji prosvetljenja koja pokreće promene“, objašnjava ona. Montufar se slaže, rekavši da neki veruju da nam ovaj kod „pomaže da podignemo našu frekvenciju kao način da dođemo do viših domena svesti“. Na dan 12/12 ta energija je samo uvećana.

Pa kako možete iskoristiti moć 12/12? Savršeno je vreme da meditirate, vodite dnevnik, praktikujete brigu o sebi i manifestujete svoje snove. „Naginjanje na osećanja će biti ključno, a samim tim i prihvatanje najistinitijih snova“, kaže Stardast.

12/12 je podsetnik da smo u poslednjem delu teške godine, za koju Montufar kaže da je „ponavljajući, ali i jedinstven trenutak u vremenu koji stvara ogroman osećaj iščekivanja budućnosti“.


Kako se godina bliži kraju, ova energija je izuzetno pozitivna — posle 2021. možemo sa sigurnošću reći da smo svi spremni za nove početke.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Krstarica

Povezane vesti:


>