Sme�no

Ostalo

Venčajte se u Mcdonaldsu za 300 evra!

Jedan od najpopularnijih lanaca restorana brze hrane u svetu, Mcdonalds, od 01. Januara 2011. godine dobio je još jednu ulogu u našim životima a to je da bude i naš organizator za venčanje!  Doduše, to je za sada moguće samo u Hong Kongu.

Venčajte se u Mcdonaldsu za 300 evra!



Direktorka korporativnih komunikacija za Mcdonald’s, Helen Cheung, rekla je medijima da su na ideju priređivanja svadbenih veselja u svojim restoranima došli nakon što se par, koji se upoznao u Mcdonaldsu,  venčao u jednom od restorana:

„Već preko dve godine dobijamo pozive od ljudi koj bi želeli da se venčaju u našim restoranima. Osnovni razlog za to jeste da su se parovi ovde ili upoznali ili su izlazili tokom zabavljanja, pa smo ovo videli kao dobru poslovnu priliku. Na tradicionalnom venčanju mladenci  grickaju višnju sve dok se ne poljube a kod nas će tu višnju zameniti pomfrit .“



Menadžment je rešio da ovu opciju ponudi u svoja tri restorana u Hong Kongu pod nazivom McWedding i to po ceni od samo 2500 kineskih jena (skoro 300 evra). Za te pare, mladenci će dobiti sto pun hamburgera i svadbenu tortu napravljenu od pite od jabuka. Međutim, kako je poznato da se u Mcdonaldsu ne služe alkoholna pića, moći će da se nazdravlja samo sokovima i koka-kolom a mladenci takođe moraju biti spremni i na to da njihova proslava neće biti intimna, već da će se veseliti pred ostalim mušterijama u restoranu.

Da li ćemo uskoro i mi u Mcdonaldsu moći da čujemo  „Dakle, to su 4 Big Meka, 2 čizburgera, 3 koka kole..da li biste možda želeli i McWedding uz to? “

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>