Zadruga

Parovi

Da li je zaista Fili Car pretukao Čorbu? (VIDEO)

Milan Janković Čorba se sinoć još jednom uselio u Belu kuću i uneo pometnju! Da li je zaista Fili Car nakon predhodne sezone rijalitija, pretukao Čorbu kako se hvalio?

Da li je zaista Fili Car pretukao Čorbu? (VIDEO) Screenshoot/Instagram/Youtube




Čorbu su mnoge zadrugarke "dozivale" i on je stigao na imanje "spakovan" kao poklon. Nije se odmah pozdravio sa Majom Marinković i Filipom Carom, a kaka je Car video da se to neće ni dogoditi, vikao je Čorbi da slobodno priđe i pruži im ruku...


"Čuo sam da ujedaš brate, a i čuo sam da neki muškarci ovde, koje žene maltletiraju su meni bili šamare kao neke, pa sam došao da vidim kada je to bilo." - rekao je Čorba.


Filip Car je nakon ovog krenuo da ogovara Čorbu, što možete videti u video snimku na kraju teksta. Maja je sve vreme pokušala da smiri Cara da ne govori takve stvari.



Čorba se odlučio da uđe i otkrije sve o njegovom odnosu sa Majom Marinković, koji se desio nakon njegovog raskida sa Teodorom Bilanović. Podsetimo, Maja je sumnjala da je sa Čorbom ostala trudna nakon njihovog intimnog odnosa, a on je sada odlučio da obelodani sve. 


Dodatna stvar koja je šokirala javnost, jeste kada se Filip Car hvalo time da je pretukao Čorbu nakon rijalitija, zbog čega je i on sam bio iznenađen. 

Izgleda da se Car zaneo u glumi opasnog momka sa tetovažama, pa se uneo i u mašti pretukao Čorbu.  

Milan Janković je prošle noći u studiju prokomentarisao i da li je došlo do rasprave i fizičkog sukoba, a onda je izneo tvrdnje da veruje da ga Car ne podnosi. 



"Prvo će Car da se iznenaditi, a možda i želi da me vidi, da bi se otarasio Maje. Nemam potrebu da flertujem sa Majom. On mene mrzi, mada nema zašto, ne gotivi me, što se tiče obračuna, ja se stvarno ne sećam, ne znam kad je to bilo, stvarno ga nisam video posle rijalitija." - poručio je Čorba. 











 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>