Zadruga

Parovi

Dalila i Dejan igraju igru? Možda ovaj snimak to potvrđuje?!

Dalila i Dejan Dragojević igraju igru? Možda ovaj snimak to potvrđuje ili bar tako neki žele da veruju, pa u svakom detalju traže naznake da će se ovaj razvod ipak završiti pomirenjem...

Dalila i Dejan igraju igru? Možda ovaj snimak to potvrđuje?! Screenshoot/Instagram




Buran odnos Dalile i Dejana Dragojevića tema je nedeljama, a sve je kulminiralo nakon krajnjeg ishoda kada su im stigli papiri za razvod i kada je njihov brak okončan.

Naime, kada je Filip javno ostavio Dalilu Dragojević nakon ulaska Maje Marinković, mnogi su odmah posumnjali da će ona na sve načine pokušavati da se ponovo približi svom bivšem suprugu Dejanu koji je i sam u više navrata isticao da je i dalje voli nakon svega što mu je učinila.


Pojedini zadrugari koji su tvrdili da bi joj oprostio sve naišli su na njegovo negodovanje jer on stoji pri svojoj odluci da ne želi da joj oprosti, međutim snimak koji se pojavio na društvenim mrežama govori suprotno.

Na njemu se vidi kako Dalila, misleći da je niko ne vidi, grli Dejana i pribija mu se koristeći svaku priliku da mu se približi, a on koji se na sve to pravi kao da se ništa ne dešava.

Ovaj snimak govori i tome da emocije kod bivših supružnika i dalje nisu ugašene, a da li će doći do pomirenja ostaje nam da vidimo...



VIDEO POGLEDAJTE OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>