Zadruga

Parovi

Miljana Kulić je iznela šokantne tvrdnje! Uzimala kokain sa Janjušem!

Miljana Kulić je iznela šokantne tvrdnje nakon diskvalifikacije! Uzimala je navodno kokain sa Janjušem i Majom Marinković! A za Zolu kaže da je nasilan kad se drogira...

Miljana Kulić je iznela šokantne tvrdnje! Uzimala kokain sa Janjušem! Screenshoot/Youtube




Miljana Kulić je iznela šokantne tvrdnje nakon skandaloznog ponašanja u rijalitiju " Zadruge 5". 

Diskvalifikovana zadrugarka iznela je niz šokakntnih optužbi na račun Maje, Janjuša, Zole...



Nakon diskvalifikacije, pošto je nasrnula na Lazara Čolića Zola, kontroverzna Nišlijka rešila je da oda sve tajne zadrugara. Miljana Kulić je iznela šokantne tvrdnje nakon skandaloznog ponašanja iz Zadruge 5. Bivša rijaliti učesnica rijalitija priznala je da je tek sada svesna šta je uradila, ali da se ne kaje.

Ona je iznela šokantne tvrdnje o Maji Marinković i Marku Janjuševiću Janjušu.

- Jednom me je Zola udarao, šutirao, i to pesnicama u glavu, to moji roditelji ne znaju. Užas. Šutnuo me je bio dole. Išla sam u policiju. Kad se drogira onda je nasilan. Uzimala sam i ja kokain, i Janjuš i Maja. Ja sam samo malo. Ne mogu da prežalim što sam to uradila. Zola će uvek voleti alkohol i nedozvoljene supstance. Pitam se da li će iko normalan da mi priđe posle svega - zaključuje Miljana,kako prenosi Informer.

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge 5, nakon što je Lazaru Čoliću Zoli štiklom rascepala glavu, a ovom neviđenom masakru, predhodilo je Zolino flertovanje i ozvaničenje veze sa Nevenom, zbog čega je kontroverzna Nišlijka doživela pomračenje i napravila neviđeni karambol.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer/Republika

Povezane vesti:


>