Zadruga

Parovi

Bruno o tome što su Maja i Janjuš potrčci! Ne znam šta mu je u glavi!

Sale Luks ovonedeljni vođa napravio svoj izbor, a Bruno se izjasnio o tome što su Maja Marinković i Janjuš potrčci! Ne znam šta mu je glavi rekao je Bruno za Cara, on ne trpi pritisak...

Bruno o tome što su Maja i Janjuš potrčci! Ne znam šta mu je u glavi! Screenshoot/Youtube




Ovonedeljni vođa Sale Luks za potrčke je stavio Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a za omiljenu ličnost Dalilu Dragojević

Filip Car nije ostao ravnodušan na njegovu odluku i napravio je opštu pometnju u Beloj kući, da je je obezbeđenje moralo da reaguje.


Tim povodom za portal Pink.rs oglasio se najbolji prijatelja Filipa Cara, Bruno, kako bi prokomentarisao ovaj događaj:

"Iskreno ne znam šta mu je u glavi, ali razumem da mu je nezgodno. Mislim da ga ostali mnogo više turiraju i da je zbog toga najviše nervozan, jer on jako slabo trpi pritisak. Ne znam koliko je siguran u Maju, ali ne verujem da će ići sa njom u izolaciju i spavati pored Janjuša sa njom. 

Mislim da nema ništa od pomirenja sa Dalilom iako se o tome priča. Maja je njegov izbor i mislim da je to očigledno, ako bude normalno biće sa njom, ako ne naći će neku treću. Ovo što Marinkovićeva radi je samo zato što ga je mnogo zgotivila, možda i više nego Janjuša, pa se ovako jako bori za njega. Ne znam šta bih rekao, teško je davati bilo kakve prognoze, ali se vidi da mu nije svejedno."
- završio je Bruno.








Jedan od prijateljskih odnosa koji je nastao u "Zadruzi 4", a koji je prekinut nakon je iste je onaj između Maje Marinković i Dragane Spasojević. Ovo se desilo nakon putovanja u Beču, kada je Maja tokom svađe sa Carem nasrnula i na Draganu, zbog toga što je, kako je navela, Spasojevićeva snimala Filipov i njen okršaj.

 

Dragana Spasojević je sada za Pink kratko rekla:

"Odgovoriću ukratko. Iskreno, imam traumu posle onih užasnih scena iz Beča koje su Stefanu i meni priredili. Od tada me ne interesuju. Što dalje od mene. Ponašanje im je katastrofalno. Oni govore sami o sebi, meni je to odavno postalo dno dna. Ne treba ih žaliti, zaslužuju jedno drugo." 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>