Style

Ljubav

Vreme je za velike promene! Horoskop za svih 12 znakova!

Vreme je za velike promene, traženje istine, znanja, putovanja, transformacija sistema vrednosti! Horoskop za svih 12 znakova i šta ima donosi pomračenje Meseca u znaku Strelca.

Vreme je za velike promene! Horoskop za svih 12 znakova! Svet Plus




Već u prvoj nedelji decembra, tačnije od 4. dana, suočili smo se sa snažnim aspektom i energijom koju donosi pomračenje Meseca u znaku Strelca.

Kako se događa istovremeno kada i mlad Mesec, moguće je da će horoskopski znaci osetiti da se neko poglavlje završava, jer on pojačava energiju pomračenja i tera vas da dublje zaronite u svoje emocije i inicirate velike promene.

U globalu se očekuju promene, traženje istine, znanja, putovanja, transformacija sistema vrednosti.



Evo kako će ovaj važni aspekt uticati na svaki horoskopski znak:


Ovan

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji će se desiti u vašoj devetoj kući, kući avanture, poželećete da napravite iskorak, kako biste se oslobodili bilo kakvih ograničenja za koja osećate da su vas sputavala u poslu i životu.


Bik

Mlad Mesec i pomračenje Sunca desiće se u vašoj osmoj kući emocionalnih veza. Bićete rešeni da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobijate podršku zvezda za to.


Blizanci

Ovaj aspekt uticaće na vašu sedmu kuću, koja označava partnerstva. Vreme je da pomirite svoje lične težnje i postojeće okolnosti.

Moguće je da vas očekuje velika promena u odnosu sa bliskim prijateljem, poslovnim partnerom ili jednostavno promena vašeg pogleda i stava koje imate o tim odnosima.







Rak

Sunce i Mesec su u vašoj šestoj kući, koja označava zdravlje, pa je idealno vreme da napravite smele promene u svakodnevnom životu i rutini.

Ovo bi moglo da vam donese više balansa u život i pomoći u tome da održite blagostanje.


Lav

Ovaj aspekt najviše će uticati na vašu kuću romantike i samoizražavanja, izazivajući vas da iskoristite svu svoju kreativnost.

Novi projekti doneće vam radost i zadovoljstvo.



Devica

Mlad Mesec i pomračenje Sunca vas okreću vašim temeljima i starim emocionalnim ranama. Moraćete da se suočite sa prošlošću i da iscelite sve rane, kako biste lakše prihvatili budućnost.

 

Veliki godišnji horoskop 2022 godinu: Ovan, Bik, Blizanac!

Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac!

Veliki godišnji horoskop 2022: Jarac, Vodolija, Ribe!

Veliki godišnji horoskop 2022: Rak, Lav, Devica!









Vaga

Ovaj aspekt će se najviše odraziti na vašu treću kuću, koja označava komunikaciju. Mogući su izazovi na polju porodičnih odnosa.

Takođe, možda ćete osetiti naglu i veliku potrebu za hranom, pa pokušajte to da iskontrolišete.



Škorpija

Mladi Mesec i pomračenje Sunca odraziće se najviše na vašu kuću prihoda, odnosno na drugu kuću. Taj osećaj da ne dobijate zasluženo priznanje i nagrade na poslu, mogao bi da dostigne novi nivo.


Strelac

Ovaj aspekt najviše će uticati na vaš znak, budući da se mladi Mesec i pomračenje Sunca događaju upravo u Strelcu. Ovo može biti veoma intenzivna, ali i osnažnujuća prilika da se fokusirate na vaš cilj.

Ako budete verni sebi, posvetite se isključivo istini, moguće je da ćete ostvariti željeni uspeh.

 

Nova godina se bliži! Ove odluke će vam poboljšati život!







Jarac

Mlad Mesec i pomračenje Sunca uticaće na vašu dvanaestu kuću, koja označava duhovnost. Podstaći će vas da se prepustite svojim snovima i intuciji više nego inače.

Oni bi mogli da budu vaše moćno i glavno oruđe za kreiranje budućnosti.


Vodolija

Sunce i Mesec ulaze u vašu jedanaestu kuću umrežavanja. Upoznaćete neke nove ljude, radićete sa novim kolegama.

Vaš osećaj za povezanost bi takođe mogao da se promeni. U odnosima možete da ostvarite napredak, takođe i u dugoročnim željama.


Ribe

Ovaj aspekt uticaće na vašu kuću karijere. Bićete spremni da ostvarite svoje profesionalne težnje na hrabar i inovativan način.

Prihvatite svetlu energiju oberučke i zablistaćete na ovom polju. 
 

Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop 2 deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>