Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 2 deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop 2. deo za period od 6. decembra do 12. decembra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop 2 deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Prvenstveno – uzimajte više tečnosti kroz razne napitke, čajeve, ali I kroz hranu – bazirajte svoju ishranu na supama, čorbama, varivima, na salatama od svežeg povrća. Ne preskačite obroke I nemojte ih zamenjivati grickalicama ili slatkišima.

Ljubav

Čak i da sve funkcioniše savršeno u partnerskom odnosu (a ne funkcioniše) opet bi u vama postojalo duboko unutrašnje nezadovoljstvo i nemir. Sa partnerom može biti trzavica oko dece, oko planova, oko različitih pogleda na raznorazne situacije. Konflikt unutar vas je proizvod osećaja blokiranosti, nemogućnosti da napravite promene koje želite ili pak – nečim iz prošlosti što vas jako opterećuje. Slobodne Vage – kod nekih od vas postoji osećaj da koliko god da pokušavate da se sklonite – niste se makli od neke emotivne prošlosti. Kontakata sa suprotnim polom ima, ali su oni površni.

Posao

Poslovno ste vi uglavnom dobro. Kad gurnete tu unutrašnju letargiju u stranu – itekako ste aktivni i itekako učestvujete u poslovnim dešavanjima. Savet za vas bi bio da se sada fokusirate na ovaj segment jer će se od vas očekivati posvećenost i bavljenje i lakim ali i komplikovanim pitanjima koja u ovoj nedelji mogu doći na dnevni red. Biće tu nekih zbunjujućih situacija u kolegijalnom okruženju i obratite pažnju da ne budete uvučeni u tuđe sukobe. Mogućnost da zaradite, ali su troškovi i dalje dosta pojačani.

Zdravlje

Potrebno vam je da budete aktivni, prijaće vam. Mogućnost respiratornih infekcija i prehlada.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Opet vi iz krajnosti u krajnost. U jednom momentu se setite da ništa niste u usta stavili a već je tri popodne. U drugom do tog vremena obezbedite sebi makar tri obroka – i to onih bogatih, natovarenih začinima….Čudnom igrom “slučaja” – slatkiši su vam uvek na dohvat ruke….

Ljubav

Oni koji žive zajedno ili su u braku – imaće tokom ove nedelje u više navrata raspetljavanje porodičnih zavrzlama, više će se nervirati i više trošiti u ovom segmentu. A oni koji se samo „zabavljaju“ – pa, nikakve tu spektakularne zabave neće biti. Oscilacije raspoloženja u kojima se ni vi ni druga strana nećete osećati baš naj. Još ako se u sve upetlja ljubomora i pritisci sa bilo koje strane – tek onda će ta zabava otići u neki deseti plan. Slobodne Škorpije – u ovom trenutku vi možete samo da čekate, inicijativa sa vaše strane teško da će doneti bilo šta. Da će biti nekih kontaktića i „pokušaja“od strane zainteresovanih – hoće. Šta će i da li će oni bilo šta posebno doneti – pa, nešto nisam sigurna.

Posao

Saturna i njegove blokade ste kao fora zaobišli (u stvari niste, on vam i dalje vedri i oblači al hajd – kao rešili ste nešto), a sad vam se Jupiter namestio da vas u ovoj nedelji blokira. A inače da znate – Jupiter je sada samo Saturnov kurir – on vam prenosi da ćete i dalje morati da čekate na neke realizacije ili pak – da ćete morati da pravite ozbiljne promene. U ovoj će nedelji „proći“ samo oni poslovi, projekti ili planovi – koji imaju šansu da traju i koji će biti isplativi. Vaša zanošenja lakom i brzom zaradom – neće.

Zdravlje

Osetljivi zubi, desni kod mlađih. Stariji – standardno – pritisak, cirkulacija, glavobolje.

 

STRELAC

Hrana

Pustili biste vi loše navike, ali neće one vas….Ili nemate uopšte vremena da sednete i jedete kao čovek ili grabite sve što vam dođe pod ruku uopšte ne vodeći računa koliko je to zdravo za vas. Pokušajte makar da napravite neki raspored što se obroka tiče…

Ljubav

Manite nervozu, manite dramske efekte u vezi, manite sumnje i ljubomore ali isto tako manite i ako vi nešto prećutkujete. Imate više nego dobre mogućnosti da u ovoj nedelji istinski uživate i razumete se sa voljenom osobom. Ne ostavljajte stvari nedorečnim, ne ostavljajte ništa „za drugi put“ i ne gurajte pod tepih – budite iskreni, otvoreni, raspoloženi, puni elana – najbolja verzija sebe. I sve će biti na svom mestu. Slobodni Strelčevi – igrajte se, jer to sada možete. Družite se, flertujte, zabavljajte se – uživajte u životnim zadovoljstvima. Ko i ako treba primetiće vas i doći, počeće da obigrava oko vas.

Posao

Kao što je to potpuno normalna stvar u životu – uvek, ali uvek će postojati NEŠTO što će vas zakočiti, iznervirati, onespokojiti. I to je skroz ok. Rešavamo i idemo dalje, zar ne? Mnogo je bitnije to što je u suštini sada oho – ho toga na vašoj strani, što vam se otvaraju mogućnosti da vaš trud bude nagrađen, što umete i znate da se dogovorite, što umete i znate da povučete pravi potez. A još bitnije je to što te vaše sposobnosti da radite stvari kako treba – sada mogu biti manifestovane i kroz porast finansija.

Zdravlje

Stariji – problemi sa stomakom, osetljiva žučna kesa. Mlađi – nesanice, glavobolje.

 

Veliki godišnji horoskop 2022 godinu: Ovan, Bik, Blizanac!

Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac!

Veliki godišnji horoskop 2022: Jarac, Vodolija, Ribe!

Veliki godišnji horoskop 2022: Rak, Lav, Devica!










JARAC

Hrana

I kod pripadnika vašeg znaka su loše navike, ali ne samo po pitanju ishrane, uzele maha. Pokušajte da kontrolišete ili da makar svesno napravite po koju promenu. Dovoljni su mali pomaci – jer će I oni činiti da se osećate bolje…

Ljubav

Ova bi nedelja trebala da donese poboljšanje u vašim emotivnim relacijama. Imate vi i dalje gomilu pitanja u svojoj glavi a malo odgovora, ali to nekako lakše hendlujete, lakše izlazite sa tim na kraj. Partnerov trud je evidentan, kao i potreba da promeni neke stvari i kod sebe, ali i one koje se vezuju za vaš odnos. Nije savršeno, ali korak po korak, dan po dan – i biće ovde i nekih lepih situacija. Slobodni Jarčevi – intenzivno razmišljate o nekom i dvoumite se šta učiniti. Želje i potrebe vas teraju da povučete neki potez, ali nesigurnost i strahovi koče i vraćaju vas korak unazad. Videćemo šta ćete odlučiti.

Posao

Mnogo toga vam neće biti jasno ovih dana. Informacije koje budu dolazile zbunjivaće vas i sa njima treba oprezno postupati – ne odmah u trenutku, već sačekati da se stvari raščiste. Takođe, potezi nekih od saradnika i kolega vam neće biti jasni a moguće je da ćete otkriti i da je neko od njih pričao iza vaših leđa ili pokušao da krivicu oko neke greške svali na vas. U svakom slučaju, ovo je nedelja u kojoj mnogo toga što niste znali dolazi do vas. Zato je ovo i sedmica u kojoj treba funkcionisati lagano i sa oprezom.

Zdravlje

Osetljivost na promene vremena. Potreban je pojačan oprez u saobraćaju. Respiratorne infekcije.

 

VODOLIJA

Hrana

Malčice ste uveli sebe u red po pitanju ishrane, ali to je tek početak. Morate vi oho-ho da radite na ovom segmentu da biste se vratili u normalno funkcionisanje. Nemojte mnogo da eksperimentišete sa začinima ali I sa namirnicama za koje niste sigurni da li su u roku trajanja….

Ljubav

Onako, šareno. Red malo suvljih kora, pa red fila. Ali dovoljno da se to parče torte smaže – možda ne u slast, ali da se zadovolji potreba za šećerom – da. Sa dražesnim vam bićem će vam čas biti skroz ok i lepo, čas će vas umarati svojim problemima i dramskim predstavama. U suštini, možda vi niste povremeno umorni zbog partnera već zbog previše obaveza koje su vam u ovom periodu nametnute. Da ste vi u boljoj energiji – lakše biste prolazili kroz ovaj period. Slobodne Vodolije – preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža, ali i na neke čudne i neobične načine – dolaze vam zanimljivi kontakti.

Posao

Znate, kad tamo negde krajem decembra Jupiter uđe u vaše polje finansija i razmaše se u periodu do proleća– svo ovo natezanje, trud i trošenje ogromne količine energije – imaće smisla. Tada ćete videti prave, opipljive, materijalno – finansijske rezultate. I tada će neko reći da vas je potrefilo čudo. A vi to čudo upravo stvarate – borite se sa sobom, sa poslovnim okolnostima, sa saradnicima, ulažete energiju u posao i trudite se. Stići će i neke fine informacije do vas u ovoj sedmici. Obradovaće vas.

Zdravlje

Ishrana – treba menjati nešto. Potencijalni problemi sa respiratornim infekcijama.



 

RIBE

Hrana

Neki neugodni aspekti upozoravaju vas i na loše navike, ali i na to da u ovoj nedelji morate striktno voditi računa o ispravnosti namirnica. Kontrolišite na vreme, da ne biste posle imali tegoba. Potrebno vam je neuporedivo više tečnosti nego što trenutno unosite (ne alkohola !)

Ljubav

Malo sumnjate u sebe, pa u partnera, pa u odnos. Malo pitate sebe šta i kako dalje – pa ostajete bez odgovora. Malo pitate druge – to što vam oni govore nikako da vam „legne“ kako treba. U suštini, i u vama i u celokupnom odnosu trenutno postoji osećaj nedorečenosti. I to Bog otac sada ne može da vam raščisti i razjasni. Morate pustiti vreme. A do tada – pokušajte da što više uživate a što manje se nervirate sa dragim vam bićem. Slobodne Ribe – ako vi znate šta želite i gde „udarate“ – onda svaka vam čast. Jer, kod vas je u emotivnom smislu sada jedna opšta papazjanija. Sa svih strana sve i ništa.

Posao

Znate šta – da nema tih emotivnih nedoumica, poslovni segment ne bi vama predstavljao posebno opterećenje. Ok, te neke uspone i padove i poslovne začkoljice doživljavali biste kao sastavni deo posla i ne biste se preterano opterećivali time. No, pošto vi unutar sebe niste u stabilnosti i mirni – ono što se dešava možete osećati drastičnije i dublje, pa samim tim – i reagovati. Savet–svaki problem i otežanje koji se budu dešavali u ovim danima su prolazne stavke.Ne dozvolite da vam odvlače energiju i živce

Zdravlje

Pojačana nervoza, glavobolje. Kod starijih – pritisak.
 

Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>