Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop 1. deo za period od 6. decembra do 12. decembra 2021. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Ovnovi su navalili na slatke I slane zalogaje I gurmanluke svake vrste. Ne samo što to nije dobro za vašu liniju već se može odraziti i na vaše zdravlje. Malo rasteretite stomak – nemojte se baš u potpunosti odricati hrane koju volite, ali uvedite više povrća i voća, kao i češće a laganije obroke.

Ljubav

Razgovori sa partnerom će biti dobri – možda se nećete baš uvek u potpunosti razumeti, ali ćete umeti  i želeti da pričate i provodite vreme zajedno. Nećete razgovarati o važnim stvarima ili o situacijama koje su opterećujuće za vaš odnos – više ćete se okretati lakim temama. Možda je to i dobro jer ste trenutno oboje u velikim oscilacijama raspoloženja  pa je pitanje da li bi se kompromis postigao. Slobodni Ovnovi – niste baš u nekom fenomenalnom raspoloženju. Flertovi, zabava i neke „lagane“ pričice su ok, ali u ovom momentu ne umete ili ne želite da se prepustite i vežete iole čvršće za nekog.

Posao

Zapetljavanje pa raspetljavanje situacija. Petljancije i komplikovane situacije će vam oduzimati energiju i vreme, trošiće vas i vaše živce, ali će vam istovremeno davati dodatni podsticaj da ne odustanete od rešavanja. Veliki deo ćete rešiti u ovoj sedmici, manji deo će ostati za narednu. Mogući su u ovim danima nervozni momenti sa saradnicima, nestrpljivost, borba sa konkurencijom, propisima, zakonima. No, ova nedelja takođe donosi i pregršt prilika za one koji sarađuju sa strancima i državnim i javnim ustanovama.

Zdravlje

Pritisak, cirkulacija, meteoropaske tegobe – naročito kod starijih pripadnika znaka.

 



BIK

Hrana

Dobar je period ukoliko želite da napravite neke promene u načinu ishrane. Vaša vladarka je pod takvim aspektima koji mogu doneti veliki zaokret, u nekim slučajevima totalnu transformaciju. Ukoliko niste u ovom fazonu – sledeća nedelja može doneti pojačanu potrebu za mesom i mesnim prerađevinama.

Ljubav

Partner i u ovoj nedelji ima pojačanu nervozu i rastrzanost, vrti se u nekim začaranim krugovima iz kojih nikako da se ispetlja. Vaša racionalnost, strpljivost i potreba da ga razumete i pomognete mu – sprečavaće da dođe do nekih napetih momenata između vas dvoje jer ćete vi umeti da povučete pravi potez i rešite situaciju. Ni vama nije uvek lako, ali sada ste vi temelj i „mirotvorac“ u odnosu. Slobodni Bikovi – strast je sada osnova svakog novog početka. Ništa to nije loše i može pokrenuti neke vrlo zanimljive odnose koji će svakako biti vrlo burni, sa velikim emocijama ali i velikom ljubomorom.

Posao

Vi ste dobro, ali će vam oni sa kojima radite i sarađujete otežavati dane u ovoj radnoj sedmici. Oni sa kojima ste u kontaktu će vam donositi tešku i zahtevnu energiju, previše će tražiti i očekivati od vas, trošiće vam živce. Nemojte dozvoliti da tuđe nervoze vladaju vama i da vas ubacuju u potencijalne sukobe, rasprave. Informacije koje budete dobijali će biti dobre, neke će vam pomoći da rešite zapetljane situacije koje imate i isto tako vam doneti povoljnosti po pitanju finansija.

Zdravlje

Prehlade, problemi sa hormonima.

 



BLIZANCI

Hrana

Od samog početka nedelje vaši će se apetiti otvoriti – no, ovo je glad na nervnoj bazi I baš iz tog razloga trebali biste sebe da pokušate da ograničite I uvedete u red. Ako ništa drugo – to će biti moguće od vikenda. Više konzumirajte ribu, supe, čorbe.

Ljubav

Šareno. U nekim danima i momentima ispunjeno lepom energijom, pozitivom i mnogobrojnim dešavanjima sa partnerom. U drugim – nerazumevanje, ne čujete jedno drugo, sumnje – oboje mislite da ste u pravu a da druga osoba nešto mulja i izvrće istinu. No, ovi drugi momenti su kratkotrajni – relativno lako se dolazi do rešenja i smirivanja situacije. I onda se opet vraćamo onim lepim trenucima. Slobodni Blizanci – uživate u pozitivnoj i podsticajnoj energiji koju jedna osoba budi u vama. Prija vam i smatrate da ste pronašli nekog sa kim želite da produbljujete komunikaciju i stvorite neki odnos.

Posao

I u poslu vas čekaju neke slične situacije kao i u emotivnom segmentu. Malo super saradnji i korektnih poslovnih odnosa, malo nerazumevanja i igranja gluvih telefona. No, sve u rok službe – ništa od situacija koje se postave pred vas u ovim danima nije nerešivo. Možda će biti nervirajuće u početku, ali krajnji rezultat je povoljan po vas. Ukoliko ste u nekim dužim pregovorima – oni sada mogu biti okončani i na vaše i na zadovoljstvo druge strane. Finansije – više priliva, ali i troškovi mogu biti pojačani.

Zdravlje

Pritisak i cirkulacija kod starijih Blizanaca. Mlađi – prehlade.


 

Veliki godišnji horoskop 2022 godinu: Ovan, Bik, Blizanac!

Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac!

Veliki godišnji horoskop 2022: Jarac, Vodolija, Ribe!

Veliki godišnji horoskop 2022: Rak, Lav, Devica!



 






RAK

Hrana

Nedelja pred vama je povoljna da promenite mnogo toga kod sebe, pa I način ishrane, pogotovo ako ste u prethodnom periodu bezuspešno pokušavali da se uvedete u red. Izuzetno će vam prijati sve vrste salata I od svežeg povrća, ali I turšija I kiseli kupus.

Ljubav

Želje i potrebe su jedno, realnost je nešto drugo. Svaki dan u partnerskim odnosima ove nedelje doneće drugačiju energiju. Biće tu i opuštenih momenata, biće i nervoze, biće strasti i uživanja, ali biće i ljubomore i pritisaka, uslovljavanja. Ako ste par koji se čvrsto drži zajedno, lakše ćete proći kroz ove oscilacije koje proizilaze i iz partnerove i iz vaše nervoze koja možda nema veze sa odnosom. Ako ste par čiji su temelji uzdrmani – teže ćete se nositi sa ovom energijom. Slobodni Rakovi – ljubavni odnosi eventualno započeti u ovom periodu biće komplikovani, burni i obojeni velikim strastima.

Posao

Ne možete možda da se opustite kada je posao u pitanju – još uvek postoji mnogo situacija koje vas opterećuju, oduzimaju vam vreme ili vas nerviraju – ali ipak dosta toga kreće u nekom boljem i pozitivnijem pravcu. Ono što će vas najviše obradovati jesu naznake popravljanja finansijskog segmenta. Ok, potkrašće se neki neplanirani trošak ili neki izdatak na koji ste zaboravili – ali generalno gledano, u ovoj nedelji je dosta stabilnija situacija i više parica se sliva u vaš džep. To će vam dati dodatni motiv.

Zdravlje

Zdravstveno stanje se poboljšava….raspoloženje – onako.

 



LAV

Hrana

U ovoj nedelji ćete osećati potrebu da jedete u večernjim satima, ili da se uvalite u krevet i grickate nešto gledajući tv ili čitajući knjigu. Napadi gladi će biti intenzivniji u prvih par dana sledeće sedmice, posle pronalazite balans…

Ljubav

Nije savršeno, ali će se lakše pronaći neki model funkcionisanja koji će odgovarati i partneru i vama. Lakše ćete razgovarati i dogovoriti se oko svega. I dalje postoje situacije da ima nerazumevanja i sumnji i nezadovoljstva (kod oboje, mada je kod vas to izraženije) ali sa malo truda i sa više kompromisa (naročito kod onih koji žive zajedno ili su u braku) – biće uglavnom sve kako treba. Slobodni Lavovi – neke čudne situacije u ovoj nedelji – kontakti sa više osoba (sa nekima su ti kontakti javni, sa nekima tajni), kao da ste na nekoj raskrsnici i ne znate koji bi put bio pravi za vas. Raščistiće se, polako.

Posao

Deluje kao da ćete se u ovoj nedelji ipak pokrenuti više, ipak lakše doći do rešenja, do dogovora, do pozitivnih informacija koje vam idu na ruku, do okončanja papirologije koja vas je opterećivala. Ok, kod nekih detalja ćemo imati zastoje, biće tu malo i nerviranja – prosto rečeno, izgledaće vam kao da sreća nije na vašoj strani, već sve morate na mišiće jer se ništa neće otvoriti samo od sebe i lagano. No, bitno je da će poslovni segment krenuti na bolje, napred. Finansije će vas mučiti, mada će priliva biti više.

Zdravlje

Mogućnost bakterioloških i virusnih infekcija. Stariji – problemi sa pritiskom.

 

DEVICA

Hrana

Malo ste popuštali I udovoljavali sebi u prethodnom periodu I sada je vreme da to promenite. Počećete da se osećate bolje pred kraj nedelje I samim tim I navike po pitanju ishrane će se popraviti. Jedite češće kuvanu hranu I izbegavajte namirnice sumnjivog I neproverenog kvaliteta.

Ljubav

Čudne, nedefinisane i zbunjujuće situacije moguće su u partnerskim odnosima tokom ove nedelje. Ko će tu koga da zbunjuje i ko neće biti baš u potpunosti iskren – ostavljam vama da vidite. Može čak da se dogodi da vi iz nekog razloga sumnjate u partnera – nemate nikakve dokaze, ali ljubomora u vama jača, zajedno sa opsesivnom potrebom da otkrijete da li nečeg tu ima ili ne. Situacije tog tipa, išle sa partnerove ili vaše strane – kvariće povremeno atmosferu i donositi nervozu. Slobodne Device – da li ima zainteresovanih za vas? Ima. Pa zašto se tu ništa ne pokreće? Ko koči? Vi? Druga strana?Okolnosti?

Posao

Na jednom poslovnom segmentu i obavezama radite, sto drugih – tek otvarate, planirate ili dobijate naznake da će se pokrenuti. Ok, evidentno je da ste se razradili za sve pare, ali ono što vam trenutno fali jeste fokusiranost i možete se previše raspršiti i samim tim – ili ne obavljati posao kako treba, ili vam mogu promicati bitni detalji ili ćete vi pak da se energetski trošite previše. U ovoj sedmici komunikacija sa saradnicima i kolegama nije baš savršena. Čuvajte se grešaka koje drugi mogu primetiti.

Zdravlje

Obratite pažnju na saobraćaj. Moguće su i povrede. Stariji – alergije, meteoropatske reakcije, infekcije.

 

Nedeljni horoskop 2 deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>