Region

Svet

Region

Nečista krv epizoda 2: Hadži Trifun pred velikom dilemom! (VIDEO)

Serija "Nečista Krv - greh predaka" epizoda 2. biće emitovana večeras na RTS-u u 20. časova. Hadži Trifun je pred velikom dilemom koja može ozbiljno da uzdrma njegovu porodicu.

Nečista krv epizoda 2: Hadži Trifun pred velikom dilemom! (VIDEO) Promo

Sinoć je emitovana prva epizoda serije "Nečista krv - greh predaka" i prvo što je uzeto kao zamerka među gledaocima je, da pojedine razgovore nisu razumeli, da je nerazgovetno, loš ton. Mnogima je bilo suvišno i bespotrebo ubijanje psa, koga nakon toga vuku jašući konje i bacaju pred crkvu, a tu su i scene sa Katarinom Radivojević zbog kojih se većina slaže da seriju neće gledati sa porodicom... Sto ljudi, sto ćudi,a evo šta nas čeka u epizodi 2. večeras.


Nečista krv epizoda 2:

Kolj je vođa zajednice u albanskom planinskom selu. Svom prijatelju, bogatom vranjanskom trgovcu, Hadži Trifunu, učini uslugu koja je vezana za mračne političke poslove, ali odbije darove koje mu ovaj ponudi. Već traži da mu on, Kolj, kaže šta želi onda kada se to njemu dopadne. 


Hadži Trifunu to nije drago, jer ne zna šta sve može da očekuje od Kolja u dogovoru za koji naplatu ne zna. Kada mu Kolj konačno saopšti šta želi od njega, Hadži Trifun se nađe pred velikom dilemom koja može ozbiljno da uzdrma njegovu porodicu.

Reditelj prve epizode serije „Nečista krv“ je Milutin Petrović. 

Glavne uloge igraju Dragan Bjelogrlić, Katarina Radivojević, Anđela Jovanović, Dejan Bućin, Feđa Štukan, Teodora Dragićević, Marko Grabež, Nedim Nezirović, Tim Sejfi, Nela Mihajlović i Vaja Dujović. 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>