Region

Svet

Najintimnija pesma Nine Badrić otkriva njene najdublje emocije! (VIDEO)

Uoči izlaska "The best off" albuma pevačica je objavila novi singl "Pamtim"! Najintimnija pesma Nine Badrić otkriva njene najdublje emocije! Ja verujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju ličnu vezu s njom, kaže pevačica.

Najintimnija pesma Nine Badrić otkriva njene najdublje emocije! (VIDEO) Foto: Marko Grubišić





Kraj godine donosi jednu od najljepših pesama, baladu koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi - predivan singl "Pamtim" - dive Nine Badrić.



Pesma je nastala u saradnji s Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vrijeme 'kuvali' u njoj.



“Pesma “Pamtim”je moja najintimnija pesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. 

Emotivno sam je proživela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja verujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom." - rekla nam je Nina Badrić.


Ovako lična pesma trebala je i savršenu muziku koja bi je pratila, a Nina je za ovaj zadatak pronašla  najboljeg partnera - dugogodišnjeg saradnika Predraga Martinjaka koji s njom potpisuje muziku.








"Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju muzike i koji ima veliko poverenje u sve što zajedno radimo.” - rekla je Nina.

Spot za pesmu režirao je Dario Radusin, a pesma će svoje mesto pronaći i na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. decembra. Radi se o the best off CD-u - Dani i godine koji obuhvata Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.


Album će u prodavaonicama biti na raspolaganju od 13. decembra, a na streaming servisima dostupam je već 10. decembra.


A osim promocije nove pesme i albuma, Ninu čekaju i brojni nastupi u decembru, tako 13. i 14. decembra nastupa u Beogradu u centru Belekspo s Vladom Georgijevim, 18. decembra je na Adventu u Čepinu, 30. decembra u Budvi, a 31. decembra u Brčkom.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>