Region

Svet

Ana Bekuta: Povlačim se iz javnosti! Otkazujem sve!

Pevačica Ana Bekuta odlučila je da oglasi nakon smrti voljenog partnera Milutina Mrkonjića. Povlačim se iz javnosti! Otkazujem sve!

Ana Bekuta: Povlačim se iz javnosti! Otkazujem sve! Screenshoot/Instagram


Saopštenje pevačice Ane Bekute prenosimo u celosti:


- Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u "borbenom stroju" mesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili - poručuje Ana Bekuta i dodaje:


- Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga - zaključuje pevačica Ana Bekuta u saopštenju za javnost.


Serija Besa 2, epizoda 4: Uroš je odlučio da se osveti! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>