Style

Ljubav

Veliki godišnji horoskop 2022: Jarac, Vodolija, Ribe!

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu! Ako ste Jarac, Vodolija, Ribe, pogledajte šta vas očekuje kada je u pitanju ljubav, posao, novac, zdravlje...

Veliki godišnji horoskop 2022: Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus




Saznajte šta veliki godišnji horoskop za 2022. godinu predviđa vašem znaku Zodijaka!


JARAC

Nepredvidiva 2022. godina može malo umoriti Jarčeve. Mnoge situacije nećete moći da predvidite što će Jarčeve uznemiravatui. Mnogo je lakše i mirnije znati šta će biti sutra i za mesec dana. Kada te transparentnosti nema, Jarac će morati, da se prilagođava onome što se dešava. Dragi Jarčevi, ako naučite da 2022. doživljavate kao uzbudljivu potragu, u njoj možete pronaći mnogo pozitivnih trenutaka.


Ova nepredvidivost vas naročito očekuje u profesionalnim poslovima. Moraćete “na slepo” da se krećete do visine karijere. Razvijte svoju intuiciju, jer u vreme kada zdrav razum ne može dati dobar savet, samo će ona biti vaš glavni savetnik. Pazite koje ideje otkrivate kolegama, a posebno šta na poslu govorite o privatnom životu.

Malo tajnovitosti neće naškoditi ni preduzetnicima Jarcima. Ako ste sami sebi šef i podređeni, imate sreće jer ne morate da brinete o riziku od izdaje. Uopšteno govoreći, teško je unapred predvideti kako će se tačno 2022. godina za Jarčeve završiti na poslu.

Vaš glavni cilj nije veliki prihod, već očuvanje već osvojenog. Usmerite svoje glavne napore na ovo, a ogromne planove odložite za bolja vremena.

Sačuvajte, a ne pokušavajte da umnožite. Ovo pravilo će biti relevantno za vaš znak tokom 2022. Još nije najbolje vreme za eksperimentisanje u finansijama. Vaš prihod možda neće biti tako stabilan kao što je bio. Pokušajte da uštedite i sačuvate malo novca za nepredviđene troškove.



Jarčeve u ličnim stvarima očekuje malo više transparentnosti. Za one koji su dugo u romantičnoj vezi ili su u braku, nema smisla da se plaše bilo čega. Vi i vaš partner ćete ići ruku pod ruku kroz sve izazove 2022. godine, a kao rezultat toga, vaša veza će postati još jača. Za one koji traže ljubav, zvezde mogu poslati zanimljiv izazov. Pojava senke iz prošlosti nateraće vas da odlučite kako da se odnosite prema ovoj osobi i šta dalje.


Ne zaboravite da vaš glavni savetnik u ovoj fazi nije logika, već intuicija. Ako vam ona kaže da se možete približiti ovoj osobi, ne morate se zaustavljati. U narednim mesecima će se pored Jarčeva pojaviti mnogo zanimljivih ljudi. Komunikacija će doneti prijatne utiske i, možda, odnos sa nekim od njih će se brzo razviti u nešto više od prijateljstva.

2022. godina za Jarčeve će biti bogata iznenađenjima, pa čak i senzacijama. Postoji rizik da će vas ovaj period umoriti i da ćete biti iscrpljeni. Ne zaboravite na prednosti meditacije i boravka u prirodi. Najbolji način za oslobađanje od stresa je fizički rad, sportske vežbe i aktivnosti koje opuštaju. Što se tiče odmora, preporučljivo je zakazati ga za jesenju sezonu i provesti daleko od civilizacije. Prijaće vma boravak na selu.






VODOLIJA

Vodolija će 2022. godine imati filozofski i kontemplativan odnos prema životu. Mnogi predstavnici vašeg znaka će se udaljiti od posla, brinuti o sebi, puno vremena će posvetiti čitanju knjiga, samousavršavanju, hobijima i kreativnosti. Uz podršku zvezda, ovakvo ponašanje neće dovesti do problema, ali ne treba u potpunosti da zanemarite vaš lični i profesionalni život. Ponekad morate uzeti stvari u svoje ruke, a ne dopuštati da sve ide svojim tokom. Koliko god se zvezde trudile da vas podrže u 2022. godini, u nizu pitanja samo vi sami morate da donosite odluke.



Očekuje vas promenjiv i turbulentan period u karijeri. Posle par pobeda dolazi pad, a onda vas čeka novi uspon. Samo na vama je da odlučite o brzini kako će se ti događaji desiti. Ako ni na koji način ne reagujete na situaciju, posle jednog uspona uslediće duga pauza Ovo nije najbolji scenario za Vodoliju, usmeren na rast karijere. Ako budete neaktivni, nećete uspeti da ostavrite ciljeve kojima težite.

Vreme je novac, ne zaboravite na to. Gubeći dragocene dane koji se mogu posvetiti razvoju, dobrovoljno prepuštate pozicije konkurentima. Ako nemate energije za aktivno poslovanje, unajmite profesionalca koji neće dozvoliti da profitabilnost vašeg poslovanja padne. Biti u toku sa aktuelnim dešavanjima je glavna stvar koju treba učiniti kako ne biste izgubili uobičajeni prihod. U 2022. Vodoliji se savetuje da se uzdrže od nerazumne potrošnje. Novac treba da radi na stvaranju prihoda za vas.


Što se tiče privatnog života, Vodolije moraju u 2022. godini shvatiti da je situacija u njihovim rukama. Ako ste u vezi ili braku, pokušajte da izbegnete zahlađenje odnosa. Posvetite se jedno drugom, uživajte u zajedničkim aktivnostima. Učinite sve da ne izgubite one dodirne tačke koje vas trenutno održavaju u ljubavi. Još je bolje ako vi i vaš partner pokušate da povećate zajednička interesovanja.


Ipak, za neke odnose se ne vredi boriti i neke Vodolije će to shvatiti i odlučiti se za prekid. Vodolijama, koje traže ljubav, zvezde savetuju da 2022. pokažu malo više tolerancije prema ljudima. Bićete zanimljivi pripadnicima suprotnog pola. Međutim, da bi neko od vas video bar gram recipročne simpatije, moraće da se potrudi. Nema ništa loše u visokom samopoštovanju, drage Vodolije. Postoji samo rizik da ćete zbog previše izbirljivosti propustiti nešto značajno. Neke prilike se javljaju jednom u životu.



Kada je reč o zdravlju, sve će biti dobro. Ovo je odličan period za bavljenje sportom i odricanje od loših navika. Češće analizirajte situacije u svom životu i ne dozvolite da se zaglavite u iluzijama. Scenario vašeg života je u vašem rukama - birajte svetliju stranu!







RIBE

Ribe će biti prilično srećne 2022. godine. Zvezde će se prema predstavnicima vašeg horoskopskog znaka odnositi sa toplinom, nežnosti i učiniće sve da zaštite Ribe od problema. Imaćete samopouzdanje i razvijaćete zdravu ljubav prema sbei. To će biti upravo onaj kvalitet koji daje snagu da se u pravom trenutku učini odlučujući korak. Do kraja 2022. godine, mnoge Ribe će se konačno otarasiti svoje nesrećne prošlosti i pohrliti u novi, radostan život.

Prava sloboda za neke Ribe 2022. biće konačni prekid odnosa sa negativnim šefovima i zavidnim kolegama. Postoji šansa da će mnoge Ribe koje su ranije radile za kompaniju steći samopouzdanje i početi da traže interesantnije poslove. Uz podršku zvezda moguća su i prijatna iznenađenja. Ovo je dobar periodza stare poslovne ideje koje se nisu realizovale. Mnoge Ribe će potpuno želeti da promene profesiju.


Nisu isključena prijatna iznenađenja za Ribe koje su zauzete poslom. Zvezde će vam pomoći da pronađete obećavajuću ideju gde da uložite svoja sredstva kako biste ostvarili visok profit. Sve što je u vezi sa IT tehnologijama, modom, dizajnom, proizvodnjom neobične robe doneće maksimalan prinos 2022. godine. Čak i ako je vaš posao daleko od toga da bude kreativan, nemojte se plašiti eksperimentisanja.

Nije važno šta konkurenti misle. 2022. će dati Ribama sve alate za povećanje prihoda. Povoljna finansijska situacija može vam dati priliku da se dodatno razvijate na profesionalnom planu.


2022. godine Ribe će cvetati od ljubavi, ali jedne stavri treba da se čuvaju. Oni koji imaju partnera verovatno neće moći da izbegnu napade ljubomore sa njegove strane. Jedino iskrneim razgovorom možete pronaći rešenje. Nepoverenje u odnosu može biti toksično. Ukoliko se situacija ne reši, mnoge Ribe će izabrati baš ovu godinu za raskid odnosa koji više ne funkcioniše.

Usamljene Ribe su sada na vrhuncu svoje privlačnosti, a i zvezde vas podržavaju. Maksimalno ćete ući u nove veze bez i najmanjeg odlaganja, a jedna će se pokazati uspešnom. Sreća u ljubavi očekuje Ribe koje već dugo traže dostojnog životnog partnera. Kao što je već napomenuto, biće kandidata za vaše srce. Glavna romansa u vašem životu počeće oko jula 2022.

Uspeh i zdravlje u ovoj godini za Ribe idu ruku pod ruku. Loše raspoloženje, stresovi, melanholija i razne nelagodnosti ostaju u prošlosti. Ne brinite o prošlosti i budućnosti - živite sada i ovde!
 

Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>