Style

Ljubav

Astrologija: Decembar mesec i posebni dani!

Datumi u poslednjem mesecu u godini imaju posebnu važnost! Decembar mesec i posebni dani, koji će nekima pomrsiti konce... Kreće i kosmički preokret, ako je verovati astrologiji. 

Astrologija: Decembar mesec i posebni dani! Svet Plus
1.12. planeta Neptun kreće direktno i sve što nam je delovalo kao iluzija, sve što nismo mogli da otkrijemo i saznamo do kraja, sada ulazi u fazu istine. Ovo posebno se odnosi na vodene znakove. 

4.12. ovo je poseban datum jer pored Mladog Meseca u Strelcu imamo i totalno pomračenje Sunca u Strelcu
Ovo je energija koja oslobađa i koja nam daje dobre uvide u sve ono što nas čeka u narednih šest meseci. Najbitnije je biti slobodan i potpuno samostalno posvetiti se svojim ciljevima. 

13.12. ovog datuma se dešavaju dva bitna događaja. Merkur ulazi u znak Jarca, a Mars ulazi u znak Strelca. Ovo je jedna potpuno kontradiktorna energija. Naše misli i komunikacija će biti pod uticajem Saturna, bićemo skloni ćutanju i sopstvenoj tišini. S druge strane Mars u Strelcu pokreće potrebu za avanturom i istraživanjem sopstvene budućnosti. Ovu energiju najviše osećaju Jarčevi i Strelčevi. 


19.12. Hiron u Ovnu kreće direktno što donosi jednu novu energiju isceljenja i emotivnog ozdravljenja. Ovo se posebno odnosi na kardinalne znakove, Rakovi, Ovnovi, Vage i Jarčevi. Oni se suočavaju sa svojim najdubljim ranama i traumama da bi u 2022 godine ušli sa potpuno na ovom emotivnom energijom. 19.12. Pun Mesec u znaku Blizanaca donosi jednu konfuznu energiju jer je Merkur vladar ovog Meseca. Jake i snažne misli kulminiraju i ako ih ne kontrolišemo, može doći do ozbiljnih problema u ljubavnoj i poslovnoj komunikaciji. To će i te kako osetiti Blizanci i Ribe. 


19.12. Venera u znaku Jarca kreće svoj retrogradni hod. Zbog uticaja vladara Saturna, ova Venera je zadužena za naše karmičke lekcije u ljubavi. Dogodice se povratak starih i bivših ljubavi, posebno gde su odnosi ostali nedorečeni. 

21.12. Sunce ulazi u znak Jarca i počinje zvanično zima. Ovaj period u godini doživljavamo veoma svečano, okrećemo se sebi i svojim najbližima, svodimo račune za 2021 godinu. U ovom periodu najvažnije je da se usresredimo na sebe i svoj život i sve ono što će doći. 


23.12. menja se pozicija Severnog i Južnog Mesečevog čvora posle godinu dana. Severni čvor prelazi u znak Bika, Južni čvor prelazi u znak Škorpije. U narednih godinu dana bavićemo se lekcijama kroz materijalnu i seksualnu stranu života. 


29.12. i najlepši događaj tokom decembra je ulazak planete Jupiter u znak Ribe. Jupiter u ovom znaku se oseća " kao svoj na svome " to znači da ulazimo u jedan mirniji period jako važno da verujemo u sebe, da radimo na svojoj duhovnosti i pronalaženju svog unutrašnjeg mira. 
 

Serija Nečista krv epizoda 1: Trifunove muke! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Najžena

Povezane vesti:


>