Zadruga

Parovi

Emina poručuje Biljani: Dejan će klanjati u vašoj kući u Veterniku!

Emina Mujić konačno je progovorila i potvrdila priču komšija iz Gornjeg Šepka, a Biljani Dragojević poručuje, Dejan će klanjati u vašoj kući u Veterniku!

Emina poručuje Biljani: Dejan će klanjati u vašoj kući u Veterniku! Screenshoot/Instagram




Priča Emine Mujić se ne poklapa sa Husovom pričom ali pogledajte šta je ona rekla:


- Hoćeš istinu da kažem? Veterničani, Deki će vam klanjati u vašoj kući kad vam bude došao. Jeste promenio veru. Postio je ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči. Išao je u džamiju. Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan. Koliko je ljudi u svetu prešlo u islam, našli su sebe tu. Ja nisam neka vernica, ne idem u džamiju, odem u pet godina jednom - rekla je Emina za srpske medije.

- Deki je sebe našao tu. On je tu našao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promenio veru, verovatno im je preneo. Dejan je našao mir u tome svemu - rekla je Mujićka i istakla da će uvek voleti Dekija, koji je naziva majkom, i da veruje da će shvatiti da ga njena ćerka najviše voli te da će se pomiriti, dok o Filipu Caru nije imala lepe reči.

Nakon njenih reči se oglasio i Dalilin otac, koji nije hteo da komentariše tvrdnje bivše supruge.

- Nek priča šta hoće. I ona i Fatija i svi ostali. On je pametan dečko, zna šta je najbolje za njega, njega na to niko nije prisilio, ako on to ne želi sam. Neću da pričam na tu temu - kratko je poručio Huso za Kurir.

Podsetimo, prva komšinica baka Fatija otkrila je da je Dejan prešao u islam i da je poštovao sve muslimanske običaje, a zatim su se javile i komšije, koje su ispričale da se Dejan zove Damir i da ne jede svinjetinu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>