Zadruga

Parovi

Dalila je bolji čovek od Cara i Dejana Dragojevića! (VIDEO)

Dalila je bolji čovek od Filipa Cara i Dejana Dragojevića! Miki Đuričić do detalja analizirao trenutni haos u rijalitiju "Zadruga 5". Pogledajte njegovu urnebesnu analizu!

Dalila je bolji čovek od Cara i Dejana Dragojevića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Voditelj Darko Tanasijević noćas je u Šiša baru obavio intervju i sa Mikijem Đuričićem, koji je pričao o svim aktuelnim temama u rijalitiju...


"Ovako, udata žena ostavila muža od pet godina, sa kojim je pokušala da ima dete. Smuva se sa Carem, koji je ostavlja zbog Maje. Dalila sumnja da je trudna sa Carem, a postoji mogućnost da je Maja trudna sa Čorbom. Da ne pričam ostalo, tu nema ko sa kim nije bio. A to njihovo držanje... Kao kraljice... Takav stav i sigurnost imaju u sebe, da je meni to nejasno. 


Razočarao sam se u Filipa, a kazaću i zašto. On je meni držao monologe, očigledno da bi se opravdao narado za svoja sr*nja. On je kao Dalila, ne da da se komentariše. On je mene ubedio da je voli. Kad je već krenulo da se dešava to, Dejan je Zverki rekao ovim rečima, da sad zbog ove situacije ne može da cepa po stolu. 


A sada nama priča da je radio to zbog nje. Jeste mi žao njega, on jeste najveža žrtva, ali... On plače na "Lajanje na zvezde", treba da ide kod psihijatra. Mnogo ima kontradiktornosti. On dok nije video odnos, mogao je da se pomiri sa njom. Dalila bi bila veći monstrum samo kad bi se pomirila sa Dejanom. 


Evo još jedno zašto je Dejan folirant. Ako je Janjušu, Staniji, Mensur izgovarao stvari zbog rijalitija, on je folirant. Sad kaže da to ne misli, on je još gori. U dubini duše, teško mi je da ovo izgovorim, mislim da je Dalila bolji čovek od Dejana i Cara. 


Mene je FIlip totalno razočarao. Ne možeš da se igraš sa nečijim osećanjima. Dejan jeste najveća žrtva, ali njega posle ovoga čeka verovatno pobeda, poslovi, neka žena koja voli romantiku. Cara boli d*pe za sve. Dalila je neko ko je zbog ljubavi, bila je iskrena, ko je zbog ljubavi razorio brak. Možda je se i otac odrekao. Ona je obeležila sebe za ceo život. 


Car nema posledice, jer je bezosećajan, misli samo na svoju g*zicu. On stalno hoće više, nikad nije zadovoljan, neću više da se bavim njime. Dejan će osećati posledice do kraja rijalitija. Dalila će jedina dugoročno naj*bati. Ta će biti ta što je ostavila onako divnog momka. Ljudi gledaju i pričaju "Jadan Dejan". Treba da je srećan. Još je on živeo njen život. 


Dejana ne mogu da provalim, treba da igra poker. Pritom, mnogo je savetnika oko njega. Đedović najbolje utiče na njega, provalio sam šta radi, priča mu da je folirant da bi ga trgao... Dalilu i Dejana nervira kad ono drugo dobije pozitivna pitanja, ista su g*vna. Kažem ja ljudima, nemoj da se on povampiri i uđe u rijaliti mod. Jeste mu teško, ali da mu je toliko teško... Kaki mi se od toga. Ali u suštini, svo troje su g*vna, hvala im na tome. Niko ne zna šta će biti dalje. Zamisli Dalila se pomiri sa Dejanom i rodi Carevo dete, a Maja ostane sa Carem i rodi Čorbino dete. A to je moguće. Zamisli" - poručio je Miki Đuričić.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>