Ostalo

Sme�no

Pet razloga koji ženu teraju na preljubu

Iako su muškarci još uvek na prvom mestu kada je reč o prevari, i žene se sve češće upuštaju u takve avanture. Za razliku od muškarca, žena je spremna na preljubu jedino kada u njenom ljubavnom životu nešto fali. Kako bi sprečili ovakvu neprijatnu situaciju koja najčešće dovodi do raskida, važno je znati nekoliko pravila i razloga zbog kojih su žene spremne na prevaru.

Pet razloga koji ženu teraju na preljubu



1. Manjak pažnje

Ovo je najčešći razlog ženske prevare. Ako žena oseti da joj partner ne poklanja dovoljno pažnje i da je ne voli kao pre, žena se može naći u situaciji da joj prija lepa reč ili gest drugog muškarca.

Ipak ovakva situacija može jednostavno da se spreči. Vrlo je važno da osobi koju volite barem jednom dnevno poklonite malo pažnje i neku lepu reč kao bi osetila da je voljena.

2. Nedostatak komunikacije

Ženama je komunikacija vrlo važna i na temelju nje mogu da odrede da li je njihova veza stabilna ili nije. Oseti li da je partner ignorše i da nema nikakve potrebe da sa njom podeli svoja iskustva, stavove ili novonastale situacije, žena će svesno ili nesvesno takvu vrstu poverenja postepeno pronaći na nekom drugom mestu.

Ako ste ćutljiv tip i ne volite duge razgovore, iskoristite vreme uz večeru ili pre spavanja da prokomentarišete svoj današnji dan i što je najvažnije pitajte svoju partnerku kako je prošao njen. To je najmanje što možete da učinite.

3. Zapušten muškarac

Nema ništa gore od zapuštenog muškarca i verujemo kako će se svaka žena složiti sa tom činjenicom. Fizička privlačnost bez obzira na godine provedene sa partnerom još uvek igra veliku ulogu, a posebno kada je reč o higijeni.

Nema ništa gore od smrdljivih čarapa ili muškaraca bez lične higijene. S vremena na vreme čovek bi trebao da se dotera, namiriše ili obučei lepu odeću. Osim što će vaša partnerka biti oduševljena, ujedno ćete i sebi podići samopouzdanje.

4. Seksualni život

Iako ovo ženama nije najčešći razlog prevare, ne znači da im zadovoljstvo u krevetu nije važno. Redovan i pažljiv seks i obziran partner je san svake žene.

Želite da zadiviti svoju partnerku, priredite joj barem jednom mesečno iznenađenje poput romantičnog i dugog vođenja ljubavi, a što je najvažnije u ovoj  avanturi ćete uživati oboje.

5. Osveta

Istraživanja su pokazala kako su žene u tridesetim godinama u svom seksualnom vrhuncu pa je upravo ovo razdoblje kada žene čine najviše preljuba. Povređena i prevarena žena spremna je na osvetu, odnosno na prevaru.

Najčešći razlog osvete je odgovor na partnerovu preljubu što nikako ne vodi do srećnog završetka. Ako se dogodi u vašoj vezi ovakva situacija, najbolje bi bilo da krenute dalje, jer veza bez poverenja nema budućnosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>