Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop za period od 29. novembra do 5. decembra 2021. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Umete vi fino sebi da ugodite kada je hrana u pitanju, i to nije nikakav problem. Problem je što možete s vremena na vreme preterati, naročito kada su u pitanju slatkiši, premasna i previše kalorična hrana. Malo vodite računa i osećaćete se dobro.

Ljubav

Reklo bi se da su vas planete “uzele na zub”. Ako ništa drugo – sprdaju se sa vama. Jer, istovremeno imate i ekstra divne i nikakve planetarne uticaje. Pa ste čas zadovoljni a čas smoreni za sve pare. Čas puni entuzijazma I sigurni, čas u preispitivanjima, žaljenjima, kajanjima. Čas strast puca na sve strane, a čas je dosadno da dosadnije ne može biti. Čak će i komunikacija sa partnerom biti čas gore, čas dole. Šta da vam kažem – fokusirajte se na ono što je dobro. Sve ostalo –  gurnite u drugi plan. Slobodne Vage – ako biste nešto bez obaveza, može. Ček, u stvari – možda i ne može. Jer, može da krene pa da stane.

Posao

Dok ste vi tako u oscilirajućim raspoloženjima i ne možete da se dogovorite sa sobom da li ste dobro ili baš i ne – poslovni segment juri i žuri i ne haje mnogo za vaša predomišljanja. Tako da ćete morati da se priključite i da uključite motore jer pred vama su sastanci, dogovori, razgovori sa klijentima i saradnicima, pred vama je velika količina obaveza na koje morate da se fokusirate kako znate i umete. Ako ne budete umeli – pravićete greške. A te greške vas mogu koštati – i vremena i finansija.

Zdravlje

Osetljivi ste, kao nežni cvetić koji očas posla proslinavi i prehladi se. Budite oprezni u saobraćaju.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Preterivanje u lošim navikama i po pitanju ishrane je nešto što vas čeka u ovoj sedmici. Morate biti više usmereni na očuvanje svog zdravlja. Lagani, kvalitetni obroci, sa puno povrća, manje masnog mesa, ribe, umerenost sa mlečnim proizvodima.

Ljubav

Da se razumemo – nisu vam porasli apetiti samo za hranom. Ne ne. I ljubavni apetiti su se razmahali – pri tom ne pričam samo o strastima već i o tome da su vaše želje ripile nebu pod oblake. Ako nemate definisan odnos sa partnerom – hoćete potvrdu. Ako niste pričali o budućnosti i o tome u kom pravcu vaš odnos ide – sad hoćete da znate šta i kako. Ako ste planirali nešto sa voljenom osobom  a to se još uvek nije pokrenulo – e sada mora. Posesivnost i potreba da izdefinišete ono što želite je jaka. Ako ste sami – e sad vam je samoće stvarno dosta. Joj, baš lepo. Samo….jel vam neko rekao da želje i realnost ne moraju da idu ruku pod ruku ? Nije ? Polako, ubrzo ćete to saznati i sami…..

Posao

Umesto što trošite živce i vreme na emotivne teme i dileme, bolje bi vam bilo da zabijete glavu u posao – jer ovaj segment od vas traži da mu se posvetite. A kad kažem « posao » pri tom mislim na finansijski element. Imate priliku da zaradite pa je koristite. Neke promene je potrebno uvesti ili u vaš način funkcionisanja ili u posao generalno i situacija će vam skretati pažnju na to. U ovoj nedelji mogu da vas potkače neželjeni troškovi a i vi ćete biti skloni da razbacujete novac na nepotrebne stvari.

Zdravlje

Mlađi – dobro, eventualno manje prehlade. Stariji – pritisak, cirkulacija, meteoropatske tegobe.

 

STRELAC

Hrana

Male promene u načinu ishrane donele bi veliko rasterećenje i to da se osećate neuporedivo bolje nego sada. Smanjite unos masti, brašna, šećera i više se okrenite mesu, ribi, mlečnim proizvodima naročito jogurtu i kiselom mleku. Od povrća – prijaće vam spanać, karfiol, šargarepa, cvekla.

Ljubav

Mesec će pomračiti Sunce u vašem znaku. Emocije će pomračiti racio, nesvesno će pomračiti svesno. Hoćete prevod? Evo stiže – generalno gledano, vi ste dobro. Međutim, tajne, ono što unutar sebe nosite kao teret – izbijaće iz vas kroz nervozu, kroz impulsivnost, kroz neke ishitrene poteze I reči. I to samo može da dovede do napetih momenata sa voljenom osobom. I do nekih bezveze situacija. Pokušajte da ne delate preplavljeni negativnim osećanjima. Pozitivnim – naravno da može. Slobodni Strelčevi – više zanimljivih kontakata. Međutim, za sada to liči samo na neobavezno, na avanturu, na flertovanje.

Posao

Ova nedelja vam može baš onako “začiniti” sve što se vezuje za posao. I neće to biti samo fini začini, ne. Biće I onih ekstra ljutih I gorkih I oporih I kiselih preko svake mere. Vi gurate junački sve što se vezuje za posao, ali sada kao za baksuz – konstantno iskaču prepreke, greške, otežanja, čak I nelojalna konkurencija, provere od strane inspekcija ili poreznika. Sačuvajte svoj mir I hladnu glavu. Sve je rešivo ako se tome posvetite pažljivo I odgovorno. Finansijski segment funkcioniše dosta solidno.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija, pritisak.JARAC

Hrana

Potpuno ste zaboravili kako to izgleda sesti za sto i na miru pojesti obrok. Non stop ste u nekoj gužvi, brzini, žurbi, vrlo često jedete s nogu i okrećete se brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, gotovim jelima. Menjajte nešto, vreme vam je..

Ljubav

Venera u konjukciji sa Plutonom u vašem polju ličnosti…..a u polju podsvesti I tajni pomračenje Sunca. Hm. Prvi aspekt vam donosi posesivnost, potrebu da kontrolišete partnera, porast ljubomore. Drugi – čini da počinjete da se osećate nesigurno, jer do vas mogu dolaziti informacije ili možete donositi zaključke koji vas čine nemirnim. Da se razumemo – vrlo je verovatno da je sve ovo samo bura u čaši vode – zato primenite svoj jarčevski princip – sačekajte da vreme pokaže. Slobodni – da možete, možete. Da prilika ima – ima ih. Ali da bi se nešto desilo – vi morate podići rampu I pustiti nekog u svoj život.

Posao

Uhvatila vas je frka oko finansija. Možda imate problem sa naplatom potraživanja, možda jednostavno ne zarađujete dovoljno, možda su troškovi planirani i neplanirani otišli nebu pod oblake. Šta god da je – rešiće se – to što vam sada izgleda kao nerešivo, samo je trenutna situacija. U međuvremenu – malo ste opterećeni i kontaktom sa saradnicima i kolegama – oduzimaju vam snagu i muški vas nerviraju. Ne obraćajte pažnju na druge, vi radite ono što je do vas na najbolji način na koji možete.

Zdravlje

Pojačan stres. Problemi sa spavanjem.

 

VODOLIJA

Hrana

Imate osećaj da čim počne da pada mrak (a nezgodno je što je mrak već u četiri popodne….) vi postajete sve gladniji i gladniji. Trudite se da izbegavate te noćne obroke, jer će oni ionako uglavnom biti sastavljeni od slatkiša, brze hrane, grickalica….

Ljubav

Ju! Pomračiće vam se partner! Zarozaće se Sunce koje predstavlja vaše partnere – verovatno će dražesno vam biće imati probleme sa poslom ili u porodici pa će biti u velikim oscilacijama raspoloženja. Čas ekstremno osetljivo, čas razdražljivo. Ali zato ste tu vi – da razumete I kad vam ništa nije jasno, da budete oslonac (ko vam kriv kad je Saturn kod vas I tera vas na odgovornost I kad vam do toga nije), da budete podrška I da se trudite da zajedničkim snagama izgurate partnerovu krizu. Samo vi nemojte da dramite I sve će biti u redu. Slobodne Vodolije – ima kod vas kao neke zanimljive komunikacije, ali nisam sigurna šta će I da li će ona išta doneti. Problem je što vam je Venera u konjukciji sa Plutonom u polju podsvesti – neko se zakucao u vaše misli I ne pokazuje nikakvu nameru da mrdne odatle.

Posao

Pomračenje Sunca u polju budućnosti može da ukaže na potencijalni problem u nekoj vama važnoj saradnji, ali isto tako – govori da je pred vama period u kojem će se neke potpuno nove poslovne šanse otvoriti. U ovoj nedelji doživljavate pritisak od strane nadređenih I onih sa kojima funkcionišete na dnevnoj bazi. Uspevaćete vi to da izgurate, mada će biti momenata u kojima će vam svega biti preko glave. Porast poslovnih obaveza, ali na žalost – finansije to neće adekvatno ispratiti.

Zdravlje

Pojačan stres, kod starijih problemi sa pritiskom. Mlađi – prehlade.

 

RIBE

Hrana

Povremeno potpuno nekontrolisano unosite hranu u organizam. Kao da hoćete da zatrpate jelom neke probleme, muke, osećanja. A posle vam nije jasno kako ste se to ugojili….Izbegavajte da jedete u večernjim satima…

Ljubav

A šta da vam kažem što već ne znate? Da je dobro, nije. Da ste mirni, niste. Da ste zadovoljni – ma jok. Da ste ispunjeni kada su emotivni odnosi u pitanju – al za malo. Sve to nešto ide kilavo, sa preprekama, sa otežanjima, sa million i jednim pitanjem i strahom u vašoj glavi. Da samo gledamo emocije – sve bi bilo u redu. Ali za kvalitetne ljubavne veze emocije nisu jedina stvar koja daje sigurnost. Emocije imate, ali sigurnost I mir nemate. Slobodne Ribe – ima ljubavnih dešavanja, ima komunikacije, flertovanja, ma ima svega što je lepo I fino. Još samo kad biste vi dali “zeleno svetlo” pa da se stvari pokrenu….

Posao

Neko vas može razočarati – kolega, nadređeni, saradnik. Možda ćete shvatiti da ste se oslonili na osobu koja ne zaslužuje vaše poverenje. Ali, ovo je mala neprijatnost – sve ostalo u ovoj nedelji vam ide na ruku. Poslovno je ovo dobar period za vas. Da, biće povremeno prisutni napetost, pritisak I nervoza, ali vi sada možete da izađete na kraj sa njima. Pojaviće se neke nove osobe u vašoj poslovnoj sferi – I vrlo lako može da se dogodi da neka od njih ima veliku ulogu u vašoj poslovnoj budućnosti. Novac – troškovi.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, stress, nesanica.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>