Region

Svet

Ana Bekuta se oprostila od Milutina Mrkonjića!

Srpski političar i narodni poslanik, Milutin Mrkonjić, preminuo je juče u Beogradu u 79. godini, a njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta se oprostila od njega objavivši zajedničku fotografiju.

Ana Bekuta se oprostila od Milutina Mrkonjića! Screenshoot/Instagram
Ana Bekuta je objavila zajedničku fotografiju sa Mrkonjićem, na kojoj se grle, i posvetila mu stihove svoje pesme "Treba vremena".

- Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja - napisala je Ana uz objavu, a u komentarima usledile su reči podrške za pevačicu i izjave saučešća.

Bekuta se juče, nakon što je izgubila voljenog Mrku, sa kojim je bila u emotivnoj vezi više od 9 godina, oglasila.

 Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam - rekla je Ana za Telegraf.rs.

Mrkonjić i Ana romansu su započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine. Iako je mislila da joj se ljubav neće desiti, i najmanje se nadala da će baš on ukrasti njeno srce, sudbina je umešala prste.

Ana je jednom prilikom ispričala je kako je odmah znala da je Milutin baš taj kojeg je toliko godina čekala.

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je Ana tada.

Pevačica je jednom prilikom istakla da joj su joj u njihovom odnosu tri stvari najbitnije, ali i u svakom ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

- Najbitnije su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine - rekla je Bekuta tada.

Legenda folk muzike o svom izabraniku je uvek pričala u superlativu,a jednom prilikom je izjavila da joj je pored sina i unučića, Milutin najveća životna podrška i glas razuma.

- Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu - izjavila je pevačica nedavno.

I Milutin je uvek govorio sve najlepše o svojoj izabranici.

- Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva ko niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je - zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi - rekao je on jednom prilikom, pa se i našalio na Bekutin račun:

- Problem je što Ana neće da vodi ljubav često (smeh), neće da peva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene kasete, ma nigde! Onda ja slušam mog miljenika Džeja, Mišu Kovača, Brenu... E zato idem na njene nastupe, da je čujem kako peva! Šta je problem? Ne jurim ni druge žene. Ana je tu u pravu: još nisam u dovoljno dobroj formi da bih mogao da ih jurim. Nadam se da ću biti još lepši ako skinem još deset kilograma, pa mogu da probam... (smeh). 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>