Zadruga

Parovi

Filip Car konačno priznao zašto je ostavio Dalilu! (VIDEO)

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara", Filip Car je konačno priznao zašto je ustvari ostavio Dalilu Dragojević, iako se ona razvela zbog njega! 

Filip Car konačno priznao zašto je ostavio Dalilu! (VIDEO) Screenshoot/InstagramMeni su na početku krenula da smetaju neke stvari, ali nisam mogao da je šutnem odmah - govorio je Filip Car.

Ja tebe kapiram, video si da ti nešto smeta, šteti, okrenuo si se i otišao - rekla je Tara.

Seci odnos kad nije dobar - nastavio je Filip.

Ja sam isto radila. Ja sam kod Nenada videla stvari koje mi se ne dopadaju, obučem šorts, on preskoči kapiju... I onda trpi, krpi, nisam htela da ostavim čoveka koji je ostavio sve zbog mene - nastavila je Tara Simov.

Ali malo deluje da si sve uradio iz ega - dobacio je Marko Đedović.

Ne, stvarno ne bih imao problem da kažem. Ja sam sa Sanjom Stanković bio da bih se u glavi rešio Mine. Ja sam govorio i gore stvari... Što ne bih rekao da je ovo? Ali ne, zaljubio sam se, svidela mi se. Ali sedim ovde, preklinjem je da ne radi meni neke stvari, Dejanu, drugim ljudima... Tera inat... - pričao je Car.

Pa i od Maje si doživljavao neke gore stvari - pričao je Karić.

Car je potom pecnuo Maju za Janjuša, a ona je pobesnela. Car je nastavio da priča o Dalili.

Ma ne mogu ja sa tobom, s tobom ne vredi - rekao je Car.Luks, i ti imaš zadršku, grč, kao sa mamom, da se bojiš šta ćeš da kažeš. Najveća greška mi je što nisam raskinuo kad sam je izvređao. I ovaj bezobrazluk prema Dejanu, pa bi sad pričala sa njim, jednostavno mi je počelo da mi se gadi to sve, počeo sam da se gadim sam sebi. Smuvao sam momku ženu na njegove oči. Imao sam gađanje sam prema sebi, pa sam počeo da napadam njega, jer je onda to ona tražila indirektno. Onda sam video da sam nula i da to nije to. Ona je stvarno strastvena, ženstvena, ali nije to to. Evo, zaljubio sam se u Maju i to je to - govorio je Car.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>